Advocaat mr. Saskia Regtuit

mr. Saskia Regtuit

Advocaat

Meer over mij

Binnen Wildenberg Advocaten houd ik mij hoofdzakelijk bezig met het letselschade- en verzekeringsrecht en het arbeidsrecht. Ik vind het belangrijk dat u niet alleen op juridisch vlak goed en volledig wordt geadviseerd, maar ook dat voor u een zo goed mogelijk resultaat wordt bereikt. Samen met u streef ik naar een passende oplossing van een geschil, waarbij ik een persoonlijke en betrokken aanpak hanteer. Korte lijnen, duidelijke communicatie en bovenal een eerlijk advies over de juridische mogelijkheden; dat is wat u van mij als uw advocaat kunt verwachten.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Ervaringen van cliënten

Bedankt Saskia voor jouw geweldige inzet.

Haar juridische expertise en haar bezorgdheid voor wat betreft mijn gezondheid gaven mij een zeer vertrouwd gevoel. Ik werd door haar ook zeer serieus genomen. Daarbij verliep de communicatie uitstekend. Overal werd ik bij betrokken en geïnformeerd, echt geweldig!!! Saskia heeft het voor elkaar gekregen dat mijn tegenpartij akkoord is gegaan met een prima schikking. Zoekt u een advocate die zich volledig vastbijt in uw juridische belangen, dan adviseer ik u om contact op te nemen met mr. Saskia Regtuit van Wildenberg Advocaten.

Louk

Wat voelde ik me gehoord en begrepen

Na een ongeval kwam ik in conflict met de tegenpartij. Ik ben in contact gekomen met Saskia Regtuit. Wat voelde ik me gehoord en begrepen. Ze heeft vanaf aanvang met zoveel aandacht mijn zaak behandeld. Wat belangrijk was voor mij is dat ze ook steeds weer vroeg hoe ik me voelde en dat was erg belangrijk omdat ik dat gevoel vanuit de tegenpartij niet had. Gelukkig kon ik mede dankzij haar inspanningen met de tegenpartij tot een akkoord komen en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Ze is een toppertje.

Miranda

Dankjewel Saskia voor je inzet

De winnende advocate heeft altijd gelijk en is de beste" is natuurlijk een dooddoener. Maar ik heb in de korte periode dat wij contact hebben gehad jou leren kennen als doortastend en vanuit je gevoel werkend. […] Hoe de uitslag was geworden in de rechtszaal zal ik nooit weten, maar feit is dat jij genoeg gewicht in de schaal geworpen hebt om tot een gunstige schikking te komen.

Dankjewel Saskia voor je inzet, veel succes in je verdere carrière, maar dat zit wel snor!

Anoniem

Saskia is altijd met overtuiging te werk gegaan

Allereerst wil ik het persoonlijk contact wat wij hebben gehad met advocaat Saskia Regtuit aanhalen, dat is vanaf het begin tot het einde zeer prettig en vooral duidelijk verlopen. Saskia is altijd met overtuiging te werk gegaan en heeft zeer goed met ons gecommuniceerd over de zaak.

De zaak is buiten de rechtbank om in ons voordeel afgewikkeld, hebben ons gelijk gekregen en zijn door de tegenpartij schadeloos gesteld. Kan niet anders zeggen dat als er zich weer een soortgelijk geschil zou voordoen wij ons met volle overtuiging tot Saskia zullen wenden.

Michel en Sandra Evers

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site