mr. Karlijn van Duivendijk

mr. Karlijn van Duivendijk

Advocaat

Meer over mij

Een juridisch geschil brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Ik streef er daarom naar om zo veel mogelijk zorgen uit handen van mijn cliënt te nemen. Dat doe ik door grondig te werk te gaan, een luisterend oor te bieden en samen met mijn cliënt te streven naar een gewenste oplossing.

In een geschil zijn er vaak meerdere mogelijke wegen om een gewenst resultaat te bereiken. Ik leg daarom altijd alle mogelijkheden - en de daarbij horende voor- en nadelen - uit, zodat mijn cliënt goed geïnformeerd is en een weloverwogen keuze kan maken.

Verder kenmerkt mijn werkwijze zich door heldere en eerlijke communicatie en een praktische aanpak. Soms blijkt een praktische oplossing in een zaak niet haalbaar, waardoor de toegang tot het recht onvermijdelijk is. In dat geval ga ik een juridische procedure uiteraard niet uit de weg.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Ervaringen van cliënten

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak

Op 4 mei 2023 werd ik aangereden door een automobilist die door het rode licht reed. Niet alleen mijn fiets was ernstig beschadigd, maar ikzelf ook helaas.

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak en hebben mij een fijne ondersteuning gegeven om letterlijk en figuurlijk van de schrik te bekomen!

Ik wil Karlijn nogmaals van harte bedanken hiervoor. 🙂

Marian Kok

Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad

5 sterren voor Wildenberg Advocaten en dan met name Mevr. Karlijn van Duivendijk. Zij heeft mij lange tijd bijgestaan na een fietsongeval. Niets was haar teveel. Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad. Dat waardeerde ik zeer. Dat heeft me goed gedaan. Ze heeft me ook goed gewezen op mijn rechten, ik had daar absoluut geen weet van. Mijn hartelijk dank nogmaals.

anoniem

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site