Advocaat Wildenberg

mr. Renaldo Willems

Advocaat en partner

Meer over mij

Ik ben advocaat sinds 2000. Op een groot, top 25-advocatenkantoor heb ik bijna 20 jaar ervaring opgedaan met het adviseren en procederen over commerciële handelscontracten in alle mogelijke sectoren, zoals industrie, technologie, zakelijke dienstverlening, vastgoed en zorg. Sinds 1 juli 2023 ben ik als partner verbonden aan Wildenberg Advocaten.

Het contractenrecht is dynamisch en de bijstand van een advocaat op dit gebied kent vele aspecten. Steeds vaker sta ik bedrijven, organisaties of instellingen niet alleen juridisch, maar vooral ook bestuurlijk bij. Ik fungeer dan als consultieve sparringspartner van de bestuurder en leg plannen en ideeën langs een strategisch-juridische meetlat. Door zij aan zij met de bestuurder te opereren en mee te denken met huidige en toekomstige (werk)processen, profiteert de bestuurder én de organisatie optimaal van advocatuurlijke hulp. In die rol voel ik me inmiddels als een vis in het water.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Burgerlijk Procesrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.”

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VIA(Vereniging van Incasso- en Procesrechtadvocaten
Lid NVVP(Nederlandse Vereniging voor Procesrecht)

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site