Expertise

Letselschade en Verzekering

Een verkeersongeval met aanzienlijke schade. En ook nog last van een whiplash. Een bedrijfsongeval? Een ongevalletje thuis? Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt letsel oplopen en zaken kunnen beschadigd raken. Vaak is een ander hiervoor aansprakelijk. Een advocaat letselschade van onze sectie letselschade en verzekering helpt u graag bij het verhalen van de schade op de veroorzaker of diens verzekeringsmaatschappij of bij het doorgronden van uw polisvoorwaarden.

Betrokken advies bij letselschade, smartengeld of inkomensverlies

Ons kantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van letselschade. Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, actuarissen en adviseurs op het gebied van subsidies voor aanpassingen van een woning en voor thuiszorg. In tegenstelling tot ‘no cure no pay letselschadebureaus’ staan onze letselschade advocaten u ook bij als uw zaak aan de rechter moet worden voorgelegd. Een advocaat letselschade helpt u bij zaak- en letselschade door toedoen van mens of dier, in het verkeer, op het sportveld, in familiekring, op de weg, op school, in het ziekenhuis of waar dan ook ontstaan. Ook ondersteunen wij u bij letselschade door mishandeling of door slechte producten, bij genoegdoening door smartengeld of in het geval uw inkomensverlies moet worden gecompenseerd. Daarnaast kunnen wij bijstand verlenen in een tuchtzaak en kunt u ons ook inschakelen voor een second opinion met betrekking tot de behandeling van uw zaak.

In onze visie dient u als slachtoffer zoveel mogelijk terug te keren in de situatie zoals deze was vóór het noodlottige ongeval. Hier spreekt ook onze betrokkenheid bij ùw zaak uit. Indien aansprakelijkheid vast komt te staan, dienen de kosten voor rechtsbijstand (voor zover redelijk) geheel door de aansprakelijke partij te worden vergoed. Vaak brengt het inschakelen van één van onze letselschade advocaten in Nijmegen daarom voor u geen kosten met zich mee. Tijdens een oriënterend, vrijblijvend gesprek informeert onze advocaat letselschade u graag over de mogelijkheden. U kunt ook een kijkje nemen op de site van nijmegenletselschade.nl.

Wij behandelen de volgende zaken:

  • Verkeersongevallen
  • Arbeidsongevallen
  • Medische aansprakelijkheidsclaims
  • Klachten of medische tuchtzaken
  • Het opstellen van reglementen, convenanten en contracten over bijvoorbeeld levering van diensten/producten of typische gezondheidsrechtelijke verplichtingen
  • Advisering over rechten van patiënten zoals wettelijke vertegenwoordiging, inzage dossiers etc.
  • Advisering aan medezeggenschapsraden en/of klachtencommissies

Wilt u weten hoe wij werken?

Neem dan contact met ons op of laat via onderstaand formulier een terugbelverzoek achter dan vertellen wij u daar graag meer over!

Terugbel formulier
Sending
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site