Advocaat Wildenberg

mr. Floor Klabbers

Advocaat

Meer over mij

Als personen- en familierecht advocaat zet ik mij volledig in voor u en uw belangen. Op doelgerichte wijze streef ik naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Indien het uw belangen ten goede komt zal ik de gang naar de rechter absoluut niet schuwen. Mijn werkwijze typeert zich door niet enkel zakelijk maar ook persoonlijk betrokken te zijn bij uw situatie. Met mijn toegankelijke en betrouwbare benadering zal ik samen met u de mogelijkheden bespreken om vervolgens een realistisch plan van aanpak op te stellen. Hierbij hecht ik veel waarde aan duidelijke communicatie en eerlijkheid over uw kansen. Op deze manier zal ik alles op alles zetten om samen met u het optimale resultaat te behalen.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid netwerkclub Bites & Business
Lid Jonge Balie Gelderland
Lid Lokale Alliantie ‘Veilig ouder worden’ Nijmegen

Ervaringen van cliënten

Zeer tevreden en snelle afhandeling

Mr. Floor Klabbers zeer deskundig in advies. Ze heeft onze langlopende discussie in erfrecht goed afgehandeld. Zeer tevreden en snelle afhandeling.

Alie Janssen

Floor haar werkwijze was heel duidelijk en erg open

Hierbij wil ik even m'n dank uitspreken over Floor Klabbers. Ze heeft mijn zaak over een verzekeringskwestie correct en vakkundig afgehandeld. Floor haar werkwijze was heel duidelijk en erg open over mijn kansen. Onderlinge mails en gesprekken verliepen prettig en werden duidelijk uitgelegd. Dus alleen maar lof over deze advocate. Nogmaals mijn dank voor alles.

Geert Smits

Ik bewaar zeer goede herinneringen aan haar als persoon en deskundig advocaat

Op deskundige wijze heeft mr. Floor Klabbers me bijgestaan in een geschil binnen de VvE waar beide partijen, na ruim een jaar, tot overeenstemming zijn kunnen komen. Graag wil ik mijn dank uitspreken voor haar inzet, haar betrokkenheid, de prettige open manier van communiceren en de correctheid in het nakomen van afspraken. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan haar als persoon en deskundig advocaat.

H.A.Overdijkink

Empatische specialist met oog en oor voor de cliënt

Floor Klabbers heeft mij op een zeer vakkundige wijze bijgestaan in een familierecht procedure. Vooraf geen loze beloften! Vanuit een realistische benadering en risico inschatting zijn we van start gegaan. Kenmerkend is de open houding, zonder poespas benoemt Floor waar het om gaat. De vakkundigheid toont zij in contacten met de tegenpartij en in de rechtszaal. Kortom Floor maakt haar vertrouwensrelatie meer dan waar. Bedankt voor je goede ondersteuning.

Rob Boerboom

Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak

Advocaat mr. F. Klabbers heeft mij prima geholpen in een erfeniskwestie, waarbij ik enkele juridisch precaire vragen had. We hebben dit perfect via e-mail kunnen afhandelen en ook nog (ondanks Corona) in de afgesproken termijn. Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak. Voor herhaling vatbaar, Indien nodig, in een andere zaak.

Jan A.M. van Huet

Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact

We zijn deskundig geholpen door Floor. Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact. Floor was zeer goed bereikbaar en nam alle tijd om procedures toe te lichten en vragen te beantwoorden. Haar kennis, kunde en ervaring zet zij in om haar cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

anoniem

Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond

Nadat er binnen de familie een geschil over de afhandeling van een erfenis was ontstaan, heb ik de hulp ingeroepen van advocatenkantoor Wildenberg. Ik ben aan Mr. Floor Klabbers gekoppeld. Zij is gespecialiseerd in o.a. erfrecht. Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond en met een week was de zaak beklonken. Ik ben erg tevreden over deze vlotte en kundige afhandeling. Bedankt!

Carla Lageschaar-van Vliet

Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren

Ik wil je hiermee ook meteen bedanken voor al je inzet in deze zaak. Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan zal ik me absoluut willen laten bijstaan door Wildenberg advocaten.

Marianne Mols

Ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte.

Floor heeft mij geadviseerd in een meningsverschil met mijn makelaar over de kosten van het plaatsen van een screen in mijn huurappartement. Ik heb mijn contact met haar ervaren als zeer prettig, ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte. Verder houdt ze netjes een vinger aan de pols over de voortgang van de zaak en aarzelt niet haar rol te gebruiken om de tegenpartij op diplomatieke wijze onder druk te zetten.

Nanette Bosch

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site