Advocaat Wildenberg

mr. Floor Klabbers

Advocaat

Meer over mij

Als personen- en familierecht advocaat zet ik mij volledig in voor u en uw belangen. Op doelgerichte wijze streef ik naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Indien het uw belangen ten goede komt zal ik de gang naar de rechter absoluut niet schuwen. Mijn werkwijze typeert zich door niet enkel zakelijk maar ook persoonlijk betrokken te zijn bij uw situatie. Met mijn toegankelijke en betrouwbare benadering zal ik samen met u de mogelijkheden bespreken om vervolgens een realistisch plan van aanpak op te stellen. Hierbij hecht ik veel waarde aan duidelijke communicatie en eerlijkheid over uw kansen. Op deze manier zal ik alles op alles zetten om samen met u het optimale resultaat te behalen.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Ervaringen van cliënten

Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren

Ik wil je hiermee ook meteen bedanken voor al je inzet in deze zaak. Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan zal ik me absoluut willen laten bijstaan door Wildenberg advocaten.

Marianne Mols

Ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte.

Floor heeft mij geadviseerd in een meningsverschil met mijn makelaar over de kosten van het plaatsen van een screen in mijn huurappartement. Ik heb mijn contact met haar ervaren als zeer prettig, ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte. Verder houdt ze netjes een vinger aan de pols over de voortgang van de zaak en aarzelt niet haar rol te gebruiken om de tegenpartij op diplomatieke wijze onder druk te zetten.

Nanette Bosch

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site