Image

Wildenberg Advocaten

Onze visie

Vrouwe Justitia weegt en spreekt geblinddoekt, zonder aanzien des persoons. Bij Wildenberg Advocaten hebben we juist oog voor u en uw belangen. Wij zien dat goed, zijn scherp en richten ons voortdurend op u. Zo kunnen we u optimaal terzijde staan. Op een persoonlijke en prettige manier.

Ervaring en Expertise

Wildenberg ziet alles

Wij hebben een brede kijk. Met onze ervaring en expertise op tal van zakelijke en particuliere rechtsgebieden zijn al uw juridische vragen in de beste handen. Vanuit de diverse specialismen werken onze advocaten nauw samen. Zo bezien we uw vraag vanuit elk juridisch perspectief.

Ons brede blikveld verruimen we verder door opleidingen, kennis delen, oog voor de actualiteit en voor de maatschappij om ons heen. Binnen die brede kijk blijven u en uw belangen het middelpunt van onze aandacht.

Wildenberg Advocaten Visie

Kennis en kunde

Wildenberg stelt scherp

Onze advocaten stellen zich met kennis en kunde scherp op wat voor u belangrijk is. We zoeken evenwicht tussen uw belangen en het recht. Zo bepalen we het hoogst haalbare. We stellen samen vast welke aanpak uw situatie het beste dient. Dat is altijd een aanpak die tot een oplossing leidt. Een aanpak die zorgt dat u, uw bedrijf of uw organisatie in balans blijft. Zo houden we altijd zicht op uw evenwicht.

Hoogstpersoonlijk

Wildenberg voor u

Wij richten ons altijd op u. Te midden van alles wat we aan ervaring, kennis en kunde inzetten om uw belang te behartigen, blijft onze dienstverlening hoogstpersoonlijk. Wij zijn er om uw zorgen uit handen te nemen, een gedegen advies te geven en heldere oplossingen te bieden. In begrijpelijke taal, betrokken bij uw persoonlijke situatie en in een vertrouwde en prettige verstandhouding. Zichtbaar met passie en plezier in ons werk.

Wildenberg advocatenkantoor Nijmegen

onze expertises

Wildenberg Advocaten is een advocatenkantoor in Nijmegen. Enerzijds richten we ons op grote en middelgrote ondernemingen, (overheids-)instellingen en maatschappelijke organisaties uit sectoren als onderwijs, volkshuisvesting en zorg. Anderzijds op particulieren met vragen op het gebied van familie- en erfrecht en letselschade.
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site