Wildenberg Advocaten Meet Your Lawyer

Wildenberg Advocaten

Meet Your Lawyer

Wij ontmoeten graag onze klanten en relaties buiten de reguliere contacten in lopende zaken om.

En dat is wederzijds. Wij organiseren lunchbijeenkomsten, seminars voor professionals, komen bij en met u brainstormen, stellen onze mooie bibliotheek aan klanten beschikbaar voor b.v. strategievergaderingen.

Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat contact met en aandacht voor elkaar in diverse vormen bijdraagt aan kennisuitwisseling en een goede samenwerking om daarmee voor u optimale resultaten te halen.

Wilt u ons ontmoeten? Neem dan contact op met uw advocaat of onze managementassistent Susanne Schoenmakers-Felet.

Lees hieronder meer over onze activiteiten.

Kennislunch Goffertstadion - 18 juni 2024

Samen met Konings Maters organiseren wij op 18 juni 2024 een kennislunch georganiseerd in het Goffertstadion in Nijmegen. De volgende thema's komen aan bod:

  • AI: uw nieuwe administratieve assistent
  • Kleine lettertjes, grote gevolgen (algemene voorwaarden)

Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan tot en met woensdag 12 juni. 

Goffertstadion Nijmegen

Arbo meets Legal - mei 2024

Arbo meets Legal is terug van weggeweest!

Na 7 jaar was er op donderdag 23 mei weer een geslaagde show in het Lindenberg Theater in Nijmegen, dit keer met als thema: Generatie Z: Boeien, binden en behouden.

Lees hier verder.

blank

Kennislunch Goffertstadion - juni 2023

Samen met Konings Maters hebben wij op 22 juni 2023 een kennislunch georganiseerd in het Goffertstadion in Nijmegen. De thema's 'Hoe beëindig je een overeenkomst?' en 'Groei van de onderneming, welke kansen zijn en of liggen er?' kwamen aan de orde. 

blank blank blank

HR meets Legal - juni 2023

Op 6 juni 2023 organiseerden wij samen met Linde van Wesel van Linde People Consultancy op ons kantoor een interactieve workshop waarbij een brug werd geslagen tussen HR en de juridische wereld.

Een ontzettende gezellige en leerzame middag die zeer positief werd beoordeeld door onze gasten.

blank blank blank

Eurogames - juli 2022

Van 27 tot en met 30 juli 2022 kleurt Nijmegen roze. Onder het motto “Love to move” staat de Keizerstad in het teken van de Eurogames 2022, een sportevenement waarin inclusiviteit centraal staat. Wildenberg vindt het belangrijk deze gemeenschap te ondersteunen en sponsort daarom de Eurogames 2022.

 blank

Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht - 7 juli 2022

Trots blikken wij terug op een succesvolle workshop Actualiteiten Arbeidsrecht, verzorgd door onze collega’s Saskia Regtuit, Edita Vloedbeld-Tešnjak en Vincent van Waterschoot.

blank

Lezing rechtswinkel Gennep - juni 2022

Op 20 juni 2022 kregen we de leden van Stichting Rechtswinkel en Discriminatiemeldpunt Gennep op bezoek. Onze collega’s Saskia en Floor gaven een presentatie op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Daarna is de avond gezellig afgesloten met een borrel. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

  blank

Stevensloop Nijmegen  - 20 maart 2022

De Stevensloop was er weer na twee jaar. Wat fijn dat we dit weer konden doen samen met onze collega’s van SOP - Rechtsanwälte Scholten, Oberem & Partner.

Stevensloop 2022 Stevensloop 2022 Stevensloop 2022

Workshop "Alles nog in balans" - februari 2020

Op donderdag 20 februari 2020 heeft de sectie arbeidsrecht de workshop “Alles nog in balans” gehouden in de Bastei aan de Waalkade in Nijmegen. Wat een prachtige historische locatie. Directeur Gerard Mangnus vertelde ter inleiding van de workshop bevlogen het verhaal van De Bastei. We kijken terug op een interactieve workshop met enthousiaste deelnemers.

blank blank

Vierdaagse - juli 2019

Afgelopen juli hebben we voor de laatste keer in ons oude pand het Vierdaagse-evenement georganiseerd. Weer prachtig weer en veel gezelligheid. We zullen die vrijdag aan de Via Gladiola gaan missen.

blank

Masterclass Beroepsziekten - november 2019

Op 21 en 28 november hebben wij samen met Arbodienst de Bedrijfspoli een geslaagde masterclass gegeven.

Beide dagen dynamische en enthousiaste groepen waarin veel informatie is gedeeld.

blank

Kennislunch Goffertstadion Nijmegen - maart 2019

Samen met Konings & Meeuwissen organiseren wij regelmatig een kennislunch voor onze relaties. Hiermee houden we ze op de hoogte van de ontwikkelingen op het juridische en financiële vlak.

blank

Intocht Nijmeegse Vierdaagse - juli 2018

Jaarlijks organiseren wij samen met Konings & Meeuwissen het jaarlijks terugkerende event voor onze klanten.

Ook dit jaar was het weer een geslaagde middag met veel zon en gezelligheid.

vierdaagse Wildenberg Advocaten 2018

Stevensloop - 18 maart 2018

Het is inmiddels een terugkerend event. De bedrijvenloop van de Stevensloop samen met onze collega's van SOP - Scholten Oberem & Partner uit Duitland.

Wat was het koud op 18 maart 2018, maar onze lopers hebben het toch maar gedaan. Alle afstanden waren gedekt door onze mensen. De 5, 10 en de halve marathon. Goed gedaan!

blank

Wildenberg Advocaten SOP groepsfoto Stevensloop 2018

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site