Wildenberg Advocaten Meet Your Lawyer

Wildenberg Advocaten

Meet Your Lawyer

Wij ontmoeten graag onze klanten en relaties buiten de reguliere contacten in lopende zaken om.

En dat is wederzijds. Wij organiseren lunchbijeenkomsten, seminars voor professionals, komen bij en met u brainstormen, stellen onze mooie bibliotheek aan klanten beschikbaar voor b.v. strategievergaderingen.

Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat contact met en aandacht voor elkaar in diverse vormen bijdraagt aan kennisuitwisseling en een goede samenwerking om daarmee voor u optimale resultaten te halen.

Wilt u ons ontmoeten? Neem dan contact op met uw advocaat of onze managementassistent Susanne Schoenmakers-Felet.

Lees hieronder meer over onze activiteiten.

Eurogames - juli 2022

Van 27 tot en met 30 juli 2022 kleurt Nijmegen roze. Onder het motto “Love to move” staat de Keizerstad in het teken van de Eurogames 2022, een sportevenement waarin inclusiviteit centraal staat. Wildenberg vindt het belangrijk deze gemeenschap te ondersteunen en sponsort daarom de Eurogames 2022.

 blank

Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht - 7 juli 2022

Trots blikken wij terug op een succesvolle workshop Actualiteiten Arbeidsrecht, verzorgd door onze collega’s Saskia Regtuit, Edita Vloedbeld-Tešnjak en Vincent van Waterschoot.

Lezing rechtswinkel Gennep - juni 2022

Op 20 juni 2022 kregen we de leden van Stichting Rechtswinkel en Discriminatiemeldpunt Gennep op bezoek. Onze collega’s Saskia en Floor gaven een presentatie op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Daarna is de avond gezellig afgesloten met een borrel. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

 

Stevensloop Nijmegen  - 20 maart 2022

De Stevensloop was er weer na twee jaar. Wat fijn dat we dit weer konden doen samen met onze collega’s van SOP - Rechtsanwälte Scholten, Oberem & Partner.

Stevensloop 2022 Stevensloop 2022 Stevensloop 2022

Workshop "Alles nog in balans" - februari 2020

Op donderdag 20 februari 2020 heeft de sectie arbeidsrecht de workshop “Alles nog in balans” gehouden in de Bastei aan de Waalkade in Nijmegen. Wat een prachtige historische locatie. Directeur Gerard Mangnus vertelde ter inleiding van de workshop bevlogen het verhaal van De Bastei. We kijken terug op een interactieve workshop met enthousiaste deelnemers.

Vierdaagse - juli 2019

Afgelopen juli hebben we voor de laatste keer in ons oude pand het Vierdaagse-evenement georganiseerd. Weer prachtig weer en veel gezelligheid. We zullen die vrijdag aan de Via Gladiola gaan missen.

Masterclass Beroepsziekten - november 2019

Op 21 en 28 november hebben wij samen met Arbodienst de Bedrijfspoli een geslaagde masterclass gegeven.

Beide dagen dynamische en enthousiaste groepen waarin veel informatie is gedeeld.

Kennislunch Goffertstadion Nijmegen - maart 2019

Samen met Konings & Meeuwissen organiseren wij regelmatig een kennislunch voor onze relaties. Hiermee houden we ze op de hoogte van de ontwikkelingen op het juridische en financiële vlak.

Intocht Nijmeegse Vierdaagse - juli 2018

Jaarlijks organiseren wij samen met Konings & Meeuwissen het jaarlijks terugkerende event voor onze klanten.

Ook dit jaar was het weer een geslaagde middag met veel zon en gezelligheid.

vierdaagse Wildenberg Advocaten 2018

Stevensloop - 18 maart 2018

Het is inmiddels een terugkerend event. De bedrijvenloop van de Stevensloop samen met onze collega's van SOP - Scholten Oberem & Partner uit Duitland.

Wat was het koud op 18 maart 2018, maar onze lopers hebben het toch maar gedaan. Alle afstanden waren gedekt door onze mensen. De 5, 10 en de halve marathon. Goed gedaan!

Wildenberg Advocaten SOP groepsfoto Stevensloop 2018

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site