Wildenberg trotse sponsor van de Eurogames 2022
1 juli, 2022

Wildenberg trotse sponsor van de Eurogames 2022

Van 27 tot en met 30 juli 2022 kleurt Nijmegen roze. Onder het motto “Love to move” staat de Keizerstad in het teken van de Eurogames 2022, een sportevenement waarin inclusiviteit centraal staat. Zo’n 2000 sporters uit heel Europa nemen deel aan een van de negentien sportwedstrijden, verdeeld over locaties over de hele stad. En daarmee plaatst Nijmegen zich in het rijtje van steden als Barcelona, Rome, Kopenhagen en Boedapest.

Wildenberg vindt het belangrijk deze gemeenschap te ondersteunen en sponsort daarom de Eurogames 2022. Helaas is die steun nog altijd broodnodig. We hoeven maar te kijken naar de treurige recente gebeurtenissen in Oslo en Istanbul om te beseffen dat het nog steeds niet vanzelfsprekend is om jezelf te kunnen zijn.

Bij de Eurogames zijn we niet alleen zichtbaar op het evenement zelf, maar we nemen ook deel aan sportwedstrijden. Dat zit in ons DNA, want ons kantoor doet al jaren mee met sportwedstrijden als de Zevenheuvelenloop en de Stevensloop en onze advocaten zijn actief in de sportieve businessclubs Seven Hillsclub (hardlopen) en Framework (mountainbiken).

Maar we doen nog meer. De hele maand juli staat bij Wildenberg in het teken van LHBTI. Iedere week zullen we in blogs juridische aspecten van LHBTI belichten. Zo dragen wij ook inhoudelijk een steentje bij aan de acceptatie van een gemeenschap die het verdient om aandacht te krijgen.

Een trotse groet!

U mag dit bericht delen:

U mag dit bericht delen: