Wildenberg Advocaten Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Duitsland

Wij werken geregeld samen met het Duitse Advocatenkantoor Scholten Oberem & Partner (SOP) uit Kleve, onze Duitse kennispartner. SOP kan deskundig advies bieden aan onze opdrachtgevers op het gebied van de Duitse wet- en regelgeving en desgewenst voor u optreden als (Duits) advocaat in procedures die in Duitsland gevoerd moeten worden.

Grensoverschrijdende ondersteuning

Regelmatig wordt kennis en informatie uitgewisseld over de gemeenschappelijk behandeling van grensoverschrijdende kwesties. Actuele thema's over grensoverschrijdend recht worden periodiek tijdens een gezamenlijk bijeenkomst besproken.

Een eerste advisering door onze Duitse collega's kan geschieden tegen een uurtarief van € 195,- excl. BTW, zo is afgesproken. Voor verdere ondersteuning kunt u rechtstreeks met hen afspraken maken.

De advocaten van SOP en Wildenberg bij de GeBeGe bedrijvenloop in Emmerich aan de Rijn.

Expertises

SOP heeft expertise op de navolgende rechtsgebieden:

  • Familierecht/erfrecht
  • Strafrecht
  • Incasso's en civiele vorderingen
  • Vastgoed (huur/verkoop onroerend goed)
  • Medische aangelegenheden
Klik hier voor de site van SOP
Wildenberg advocatenkantoor Nijmegen

onze expertises

Wildenberg Advocaten is een advocatenkantoor in Nijmegen. Enerzijds richten we ons op grote en middelgrote ondernemingen, (overheids-)instellingen en maatschappelijke organisaties uit sectoren als onderwijs, volkshuisvesting en zorg. Anderzijds op particulieren met vragen op het gebied van familie- en erfrecht en letselschade.
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site