Expertise

Vastgoed- en Huurrecht

Bij projectontwikkeling, vastgoed en huur of verhuur van vestigingsruimten, van zowel civiel- als bestuursrechtelijke aard, komt u (vaak) complexe overeenkomsten tegen. Onze gespecialiseerde en ervaren advocaten vastgoed adviseren u over alle juridische aspecten en stellen dergelijke contracten voor u op.

Gespecialiseerde advocaten voor vastgoedbelangen


U zit met vragen over een koop-/verkoopovereenkomst. Een huurder zorgt voor flinke overlast. Wat te doen? Is ontruiming mogelijk? Bent u als woningcorporatie verplicht om aan te besteden? Bij een oplevering zijn bouwkundige gebreken geconstateerd. Wat is uw positie? U wilt bedrijfsruimte huren of verhuren. Hoe pakt u dit aan?
Bent u verwikkeld in een bouwrechtelijk geschil of heeft u een conflict over huurrecht en lijkt een procedure onvermijdelijk? Deskundige bijstand door een advocaat vastgoed is in dergelijke gevallen noodzakelijk. Of u nu naar de Raad van Arbitrage voor de Bouw moet of de “gewone” rechter dreigt. Wij staan u terzijde. Onze advocaten vastgoed en huurrecht verlenen gespecialiseerde juridische bijstand op het gebied: van vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht (bedrijfsruimte). Meer informatie? Bel ons of maak een afspraak met een advocaat vastgoed!

Wilt u weten hoe wij werken?

Neem dan contact met ons op of laat via onderstaand formulier een terugbelverzoek achter dan vertellen wij u daar graag meer over!

Terugbel formulier
Sending

Ervaringen van cliënten

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site