mr. drs. Sigrid Ebbeng-Horstman

mr. drs. Sigrid Ebbeng-Horstman

Advocaat en partner
Vereniging Erfrecht Advocaten NederlandNederlandse Advocaten Orde

Meer over mij

U heeft advies nodig over een nalatenschap of een echtscheiding? Of u bent betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Ik kijk niet alleen naar de juridische mogelijkheden, maar streef er altijd naar om uw probleem daadwerkelijk op te lossen en bekijk samen met u op welke wijze we dit bereiken. Tijdens dit traject vind ik het belangrijk mensen op een betrokken en doortastende wijze bij te staan.

Ik ben vertrouwd met het doorgronden van jaarrekeningen. Dat is de reden dat ik veel ondernemers bijsta in het kader van een echtscheiding of letselschadezaak.

Sinds een aantal jaren heb ik mij ook in het erfrecht gespecialiseerd. Mocht u er bij de afwikkeling van een nalatenschap onderling niet uitkomen, dan kan ik u erbij helpen.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Erfrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid vFASNederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators
Lid VEANVereniging Erfrecht Advocaten Nederland
Lid NijfinNijmeegse Vereniging van Financiële dienstverleners

Ervaringen van cliënten

Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen

In oktober 2016 ben ik met mijn zaak terecht gekomen bij mevrouw mr. drs. Ebbeng-Horstman. Na een eerste kennismaking gesprek hield ik hier gelijk een goed gevoel aan over. In de tijd die volgde bleek dat dit gevoel terecht was. Alles verliep via snelle en korte correspondentie en dit geldt ook voor de overige kantoorgenoten die met mijn zaak van doen hadden. Ik heb de samenwerking met Wildenberg Advocaten als zeer prettig en heel professioneel ervaren. Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen.

Gerben

Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn

Mevrouw Ebbeng-Horstman heeft mij twee jaar lang optimaal bijgestaan in een zaak ter afhandeling van een erfenis. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was zakelijk , doch heel erg betrokken. Door haar is deze voor mij zeer emotionele zaak, toch draagbaar geweest. Ik zal haar zeker aanbevelen, als mij dat gevraagd wordt.

Maria Geurts (pedagogisch medewerkster kinderopvang)

Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde

Gelukkig is onze ervaring met rechtszaken en daarmee ook met het advocatenkantoor Wildenberg Advocaten beperkt, maar in 2014 hebben we hier hulp gevraagd i.v.m. problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap. We zijn toen zeer prettig en professioneel bijgestaan door de advocate mevr. S. Ebbeng-Horstman. Zij was heel nuchter en heel praktisch, wist snel tot de kern te komen en ze heeft alles in goede banen weten te leiden, zodanig dat het al afgesproken kort geding ter elfder ure kon worden afgezegd. Mails werden altijd snel en adequaat door haar beantwoord en bij mails van de tegenpartij werden de relevante dingen er meteen uitgehaald en met de onzinnige dingen werd snel korte metten gemaakt. Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde.

J. Jansen-Schutterhoef, A.J. Lindhout-Jansen (huisarts) T.Y. de Jager-Jansen (verpleegkundig docent)

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site