Expertise

Ondernemingsrecht

Zijn uw algemene voorwaarden waterdicht en up-to-date? In hoeverre bent u als bestuurder aansprakelijk als u een claim ontvangt? U heeft een geschil met een leverancier? Wanneer dient u de ondernemingsraad om advies te vragen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw debiteur betaalt? Uw organisatie wil gaan fuseren of een samenwerkingsverband aangaan. Hoe nu verder? U komt bijna dagelijks in aanraking met dit soort ondernemingsrecht kwesties. Wildenberg Advocaten heeft oog voor die belangen en is met haar gespecialiseerde advocaten ondernemingsrecht uw partner in zakelijke kwesties.

Juridische ruimte voor uw organisatie of instelling

Onze advocaten geven u de juridische ruimte om uw maatschappelijk relevante werk uit te voeren. Een advocaat ondernemingsrecht adviseert u over uw contracten en algemene voorwaarden, incasso & beslag, samenwerkingsverbanden, bestuurdersaansprakelijkheid, fusie of overname. We geven u snel inzicht in uw rechtspositie, bedienen u van advies, behartigen uw belangen en vertegenwoordigen u in procedures. Dit alles op een persoonlijke, prettige manier. Zonder dat zij het maatschappelijk doel van uw organisatie uit het oog verliezen. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met een advocaat ondernemingsrecht!

Wilt u weten hoe wij werken?


Neem dan contact met ons op of laat via onderstaand formulier een terugbelverzoek achter dan vertellen wij u daar graag meer over!

Terugbel formulier
Sending
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site