Advocaat mr. Walter Blansjaar

mr. Walter Blansjaar

Advocaat

Meer over mij

Als advocaat ben ik deskundig, betrokken en doelgericht. Mijn positie is duidelijk, het belang van mijn cliënt staat altijd voorop. Dat geeft mijn cliënten rust. Het is fijn om iemand te hebben die 100% aan uw zijde staat en altijd in uw belang denkt. Waar anderen obstakels zien, zie ik mogelijkheden. Middels creativiteit en het buiten de gebaande paden durven denken boek ik resultaat. Ik bijt mij vast in uw dossier en ik ben niet bang voor een ingewikkelde procedure. Zacht als het kan, hard als het moet.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en heldere, directe communicatie. Een persoonlijke aanpak met korte lijnen heeft de voorkeur. Daarbij hoort een praktische vertaling van de juridische complexiteit.

Ik ben gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht (auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht, handelsnaamrecht, domeinnaamrecht), het mediarecht (o.a. onrechtmatige perspublicaties, portretrecht) en het privacyrecht. Mijn ervaringen binnen de webdevelopment, SEO, marketing en de innovatie afdeling van het RadboudUMC bieden mij de juiste handvatten om cliënten zowel binnen de innovatieve en creatieve sector als daarbuiten uitstekend bij te staan.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Ervaringen van cliënten

Dankzij jouw hulp is de zaak tot een goed einde gekomen

Hartelijk dank voor jouw inzet en expertise in onze zaak. Dankzij jouw hulp is de zaak tot een goed einde gekomen, waarvoor onze dank! Fijn dat je ons zo goed hebt bijgestaan.

anoniem

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site