Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten

Ervaringen van onze cliënten

Lees hier de ervaringen van cliënten en hoe zij onze dienstverlening ervaren.

Google reviews

Denvamos ★★★★★ Erg prettig gesprek gehad met dhr. Blansjaar. Dit was een partnergesprek vanuit StartUp Nijmegen en hij had goede tips en nuttige informatie m.b.t. de opzet van mijn bedrijf.Rene B. ★★★★★ zeer deskundige mensen en vooral betrokken personeel. Voor iedereen een aanrader.holymountan ★★★★★ Ik had een probleem met een leverancier, wat dankzij een van de medewerksters uiteindelijk, na 3 maanden, tot een goed eind is gekomen. Goede begeleiding en de juiste stappen genomen en de rust bewaard. Ook werd mij duidelijk gemaakt, wat er wel en niet mogelijk was, gewoon top!Eline V. ★★★★★ Woorden schieten te kort als ik moet uitdrukken hóe dankbaar ik ben voor de hulp van Floor.Ze heeft mij fantastisch bijgestaan in de afwikkeling van het samenwonen mijn ex-partner. Ze heeft mij geholpen mijn naam van het huurcontract van zijn woning af te halen. Hierdoor was ik eindelijk niet meer verantwoordelijk voor zijn nalatigheid van het betalen van de huur.Maar het àllerbelangrijkste: zij heeft me geholpen de mondeling overeengekomen omgangsregeling met mijn ex (betreft mijn hond Mila) succesvol te verbreken. Mila is vanaf nu voor altijd bij mij. Ik ben oprecht zielsgelukkig 🥰Het heeft me flink wat geld gekost. Maar dat was het waard. Ik ben na 2 jaar éindelijk verlost van mijn ex.Floor, nogmaals duizendmaal dank voor jouw fantastische hulp. Ik kan iedereen Wildenberg advocaten van harte aanbevelen!M D. ★★★★★ 5 sterren voor Wildenberg Advocaten en dan met name Mevr. Karlijn van Duivendijk. Zij heeft mij lange tijd bijgestaan na een fietsongeval. Niets was haar teveel. Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad. Dat waardeerde ik zeer. Dat heeft me goed gedaan. Ze heeft me ook goed gewezen op mijn rechten, ik had daar absoluut geen weet van. Mijn hartelijk dank nogmaals M. de BondtJamal ★★★★★ Zeer fijne ervaring gehad met zowel mevrouw Kok als mevrouw Ebbeng-Horstman.Altijd goed in zowel service als communicatie.liesjet V. ★★★★★ Ervaren, vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.Lennard_024 L. ★★★★★ Een fijne samenwerking zal het iedereen aanraden die adviezen en een advocaat nodig heeftadrie F. ★★★★★ Heel tevreden en fijn geholpen.Annemarie H. ★★★★★ Een jaren lang slepende situatie; letselschade na een werkongeval en een werkgever die er makkelijk vanaf hoopt te komen. Mevrouw Somhorst heeft dit fantastisch afgehandeld met haar expertise, doortastendheid en persoonlijke aanpak. Ik voelde mij gehoord, begrepen en gesteund.js_loader
ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten

ROC Nijmegen is een onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Nijmegen en omstreken. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9500 studenten en werken ongeveer 950 medewerkers. ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten. De ondersteuning en advisering richt zich met name op individuele functionerings- en ontslagdossiers. Willem Kampschreur is hierbij een deskundig gesprekspartner en is goed in staat het gesprek en de onderhandeling met de wederpartij op te starten en impasses te doorbreken. Ook zijn collega Vincent van Waterschoot adviseert deskundig op dit terrein. Willem Kampschreur brengt ongevraagd voor het ROC relevante jurisprudentie onder onze aandacht, dat is zeer prettig. Naast individuele casuïstiek adviseert Willem Kampschreur over beleidskeuzes op het gebied van o.a. payroll- en niet-payroll constructies en mobiliteitsbeleid. Incidenteel vragen wij advies bij medezeggenschapsvraagstukken. ROC Nijmegen, Wendy Koster (HRM manager)

Kwaliteit, integriteit en open communicatie

Wildenberg Advocaten schakelt snel en staat voor kwaliteit, integriteit en open communicatie. Dat past naadloos bij (de missie van) Doornroosje en daarom doen we graag zaken met hen. Doornroosje, Toine Tax (directeur)

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak

Op 4 mei 2023 werd ik aangereden door een automobilist die door het rode licht reed. Niet alleen mijn fiets was ernstig beschadigd, maar ikzelf ook helaas.

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak en hebben mij een fijne ondersteuning gegeven om letterlijk en figuurlijk van de schrik te bekomen!

Ik wil Karlijn nogmaals van harte bedanken hiervoor. 🙂

Marian Kok

Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar

Als woningcorporatie schakelen wij Wildenberg Advocaten met regelmaat in. Voornamelijk voor juridisch advies en ondersteuning bij overlast- en huurrechtzaken en contractrecht. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op openheid, integriteit en betrouwbaarheid. Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. Ze leveren deskundig advies, snel en op maat, mede door hun kennis van de branche, onze organisatie en hun lokale aanwezigheid.

We merken dat het Talis belang voorop staat met de juiste balans tussen zakelijk op de inhoud en menselijk in het contact. Betrokken, maar met de juiste afstand. Hierdoor blijven de adviezen professioneel, objectief en scherp. Af en toe houden ze ons spiegel voor en bieden vanuit hun vakgebied ons een reflectie op ons eigen handelen. En dat totaal maakt onze relatie waardevol.

- Woningcorporatie Talis – Walter Hamers en Ronald Leushuis (bestuurders)

Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht

Onderwijsgroep Amstelland is een stichting voor pc en rk basisonderwijs te Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel met ruim 4000 leerlingen en 370 medewerkers. Sinds geruime tijd werkt Onderwijsgroep Amstelland samen met Wildenberg Advocaten. In deze periode heeft mr. Willem Kampschreur ons bijzonder effectief en deskundig begeleid bij enkele ontslag- en/of outplacementprocedures. In meerdere gevallen sprak hierbij ook de wederpartij waardering en dank uit voor de gemaakte keuzes en passende oplossingen. Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht. Waar nodig ondersteunt Willem Kampschreur het bestuur bij een correcte afhandeling van klachten. Onderwijsgroep Amstelland, Bob Bijleveld (College van Bestuur)

Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad

5 sterren voor Wildenberg Advocaten en dan met name Mevr. Karlijn van Duivendijk. Zij heeft mij lange tijd bijgestaan na een fietsongeval. Niets was haar teveel. Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad. Dat waardeerde ik zeer. Dat heeft me goed gedaan. Ze heeft me ook goed gewezen op mijn rechten, ik had daar absoluut geen weet van. Mijn hartelijk dank nogmaals.

anoniem

Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd

In het werkveld van gezondheidszorg en welzijn levert de koppeling van hulpverlening en wonen soms problemen op. Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd. Wij zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij onze belangen heeft behartigd. Vanwaar akte!

Instelling voor wonen, gezondheidszorg en welzijn Gelderland

Dankzij jouw hulp is de zaak tot een goed einde gekomen

Hartelijk dank voor jouw inzet en expertise in onze zaak. Dankzij jouw hulp is de zaak tot een goed einde gekomen, waarvoor onze dank! Fijn dat je ons zo goed hebt bijgestaan.

anoniem

De samenwerking vond ik heel erg fijn gaan

Beste Amber,
De samenwerking vond ik heel erg fijn gaan. De e-mails verliepen ook erg soepel, had ik een vraag werd ik zeer vriendelijke en vlot geholpen niets was je te veel, ook wanneer ik iets niet goed begreep stond je voor mij klaar. Ben je zeer dankbaar en tevreden over hoe alles vlot verliep. Bedankt voor de fijne samenwerking.

C. Joosten

Jouw kennis over de wet en je vastberadenheid om mijn zaak te verdedigen zijn bewonderenswaardig

Beste Demi,
Ik wil graag mijn waardering en oprechte dankbaarheid uitspreken voor je uitzonderlijke inzet en deskundige begeleiding gedurende de zaak tegen X. Jouw vastberadenheid en toewijding hebben een wezenlijk verschil gemaakt in het bereiken van een positieve uitkomst. Je professionaliteit en vasthoudendheid hebben me keer op keer gerustgesteld en me het vertrouwen gegeven dat ik goed vertegenwoordigd werd. Jouw kennis over de wet en je vastberadenheid om mijn zaak te verdedigen zijn bewonderenswaardig. Dankzij jouw begeleiding hebben we het vonnis overwonnen en rechtvaardigheid bereikt. Jouw toewijding aan mijn zaak en je voortdurende steun hebben me geraakt, en ik ben je daar zeer dankbaar voor! Ik beveel je ten zeerste aan aan anderen die juridische bijstand nodig hebben. Nogmaals, hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan.

anoniem

Zij heeft dit voor mij tot een goed eind kunnen brengen

Ik ben door Mevr. A. Somhorst erg goed en vriendelijk geholpen. Ik was mijn fiets kwijt voor reparatie na een ongeval met een auto. Lichamelijk waren er een aantal problemen maar vooral door het slecht communiceren en niet nakomen van gemaakte afspraken van de verzekeringen was het mentaal een erg grote belasting voor mij. Ik kreeg daarna rechtsbijstand van Mevr. A. Somhorst. Wat Mevr. A. Somhorst beloofde te doen werd ook altijd nagekomen en goed met mij besproken. Zij heeft dit voor mij tot een goed eind kunnen brengen waarbij ik na 8 maanden eindelijk mijn fiets terug had en het dossier gesloten is.

anoniem

Snel, professioneel en realistisch

Zeer adequaat bijgestaan bij zakelijke onderhandelingen. Snel, professioneel en realistisch. Goede uitleg van juridische teksten en gevolgen, waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Heel prettige communicatie. Nogmaals dank daarvoor!

S.K.

Zeer tevreden en snelle afhandeling

Mr. Floor Klabbers zeer deskundig in advies. Ze heeft onze langlopende discussie in erfrecht goed afgehandeld. Zeer tevreden en snelle afhandeling.

Alie Janssen

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en uitkomst.

Recent is een kwestie van ons behandeld door mvr. Visch van Wildenberg Advocaten. Al het contact verliep op een zeer vriendelijke en professionele wijze en ik ben zeer tevreden over de behandeling en uitkomst.

Big Info, Dren Sokic

Floor haar werkwijze was heel duidelijk en erg open

Hierbij wil ik even m'n dank uitspreken over Floor Klabbers. Ze heeft mijn zaak over een verzekeringskwestie correct en vakkundig afgehandeld. Floor haar werkwijze was heel duidelijk en erg open over mijn kansen. Onderlinge mails en gesprekken verliepen prettig en werden duidelijk uitgelegd. Dus alleen maar lof over deze advocate. Nogmaals mijn dank voor alles.

Geert Smits

Bedankt Saskia voor jouw geweldige inzet.

Haar juridische expertise en haar bezorgdheid voor wat betreft mijn gezondheid gaven mij een zeer vertrouwd gevoel. Ik werd door haar ook zeer serieus genomen. Daarbij verliep de communicatie uitstekend. Overal werd ik bij betrokken en geïnformeerd, echt geweldig!!! Saskia heeft het voor elkaar gekregen dat mijn tegenpartij akkoord is gegaan met een prima schikking. Zoekt u een advocate die zich volledig vastbijt in uw juridische belangen, dan adviseer ik u om contact op te nemen met mr. Saskia Regtuit van Wildenberg Advocaten.

Louk

Wat voelde ik me gehoord en begrepen

Na een ongeval kwam ik in conflict met de tegenpartij. Ik ben in contact gekomen met Saskia Regtuit. Wat voelde ik me gehoord en begrepen. Ze heeft vanaf aanvang met zoveel aandacht mijn zaak behandeld. Wat belangrijk was voor mij is dat ze ook steeds weer vroeg hoe ik me voelde en dat was erg belangrijk omdat ik dat gevoel vanuit de tegenpartij niet had. Gelukkig kon ik mede dankzij haar inspanningen met de tegenpartij tot een akkoord komen en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Ze is een toppertje.

Miranda

Dankjewel Saskia voor je inzet

De winnende advocate heeft altijd gelijk en is de beste" is natuurlijk een dooddoener. Maar ik heb in de korte periode dat wij contact hebben gehad jou leren kennen als doortastend en vanuit je gevoel werkend. […] Hoe de uitslag was geworden in de rechtszaal zal ik nooit weten, maar feit is dat jij genoeg gewicht in de schaal geworpen hebt om tot een gunstige schikking te komen.

Dankjewel Saskia voor je inzet, veel succes in je verdere carrière, maar dat zit wel snor!

Anoniem

Saskia is altijd met overtuiging te werk gegaan

Allereerst wil ik het persoonlijk contact wat wij hebben gehad met advocaat Saskia Regtuit aanhalen, dat is vanaf het begin tot het einde zeer prettig en vooral duidelijk verlopen. Saskia is altijd met overtuiging te werk gegaan en heeft zeer goed met ons gecommuniceerd over de zaak.

De zaak is buiten de rechtbank om in ons voordeel afgewikkeld, hebben ons gelijk gekregen en zijn door de tegenpartij schadeloos gesteld. Kan niet anders zeggen dat als er zich weer een soortgelijk geschil zou voordoen wij ons met volle overtuiging tot Saskia zullen wenden.

Michel en Sandra Evers

Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest

Beste Edita en Vincent.
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige steun die ik ervaren heb in mijn stroef proces naar de uiteindelijk afronding van mijn werk. Het altijd luisterend oor, jullie professionaliteit en mede door het feit , dat ik mijn vertrouwen en veiligheid volledig kwijt was, is het uiteindelijk gelukt. Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest, zeker door het gruwelijke incident dat mij is overkomen. Jullie zijn een geolied team, jullie bundelen jullie kracht en expertise en halen samen het beste in jullie zelf naar boven. Complimenten hiervoor! Ik zal jullie met trots jullie aanbevelen, mocht dit nodig zijn. Tenslotte wens ik jullie alle goeds, en blijf ‘ helder’ in deze bizarre wereld.
Hartelijke groet,
Els

Ik bewaar zeer goede herinneringen aan haar als persoon en deskundig advocaat

Op deskundige wijze heeft mr. Floor Klabbers me bijgestaan in een geschil binnen de VvE waar beide partijen, na ruim een jaar, tot overeenstemming zijn kunnen komen. Graag wil ik mijn dank uitspreken voor haar inzet, haar betrokkenheid, de prettige open manier van communiceren en de correctheid in het nakomen van afspraken. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan haar als persoon en deskundig advocaat.

H.A.Overdijkink

Het is een hele fijne samenwerking geweest.

Na een conflict, in contact gekomen met Wildenberg advocaten, die ook erfrecht doen. Mevr M.G.A. Kok heeft mijn zaak behandeld. Het is een hele fijne samenwerking geweest en alles is goed opgelost. Als ik ooit in de toekomst weer eens een advocaat nodig heb, dan ga ik zeker terug naar Wildenberg advocaten in Nijmegen.

Jasmine

Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Ik heb gezien mijn werkzaamheden en ook mijn eigen advocatenverleden vaak met advocaten gewerkt. Daarom des te meer lof voor jouw benadering van deze kwestie. Hopelijk zal ik evenwel niet weer met jouw specialisme geconfronteerd worden. Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Marcel Mock

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten. Je hebt een prettige manier van communiceren, zowel naar mij als naar de tegenpartij. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zal ik zeker weer gebruik maken van jou/jullie kantoor.

Freek

Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd

Toen ik een advocatenkantoor voor mijn letselschade zocht, werd ik door kennissen doorverwezen naar Wildenberg advocaten en tot op heden ben ik ze hier dankbaar voor. Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd. Over iedere voortgang werd ik op de hoogte gebracht en ik ben zeer tevreden over de uiteindelijke afhandeling van mijn zaak. Mocht ik ooit weer genoodzaakt zijn een advocaat in te schakelen dan neem ik absoluut direct contact op met Wildenberg advocaten!

Kim Huijsmans

Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak

Advocaat mr. F. Klabbers heeft mij prima geholpen in een erfeniskwestie, waarbij ik enkele juridisch precaire vragen had. We hebben dit perfect via e-mail kunnen afhandelen en ook nog (ondanks Corona) in de afgesproken termijn. Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak. Voor herhaling vatbaar, Indien nodig, in een andere zaak.

Jan A.M. van Huet

Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact

We zijn deskundig geholpen door Floor. Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact. Floor was zeer goed bereikbaar en nam alle tijd om procedures toe te lichten en vragen te beantwoorden. Haar kennis, kunde en ervaring zet zij in om haar cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

anoniem

Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond

Nadat er binnen de familie een geschil over de afhandeling van een erfenis was ontstaan, heb ik de hulp ingeroepen van advocatenkantoor Wildenberg. Ik ben aan Mr. Floor Klabbers gekoppeld. Zij is gespecialiseerd in o.a. erfrecht. Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond en met een week was de zaak beklonken. Ik ben erg tevreden over deze vlotte en kundige afhandeling. Bedankt!

Carla Lageschaar-van Vliet

Dankzij jouw kennis, kunde en gedrevenheid kan ik nu een streep onder deze kwestie zetten

Dankzij jouw kennis, kunde en gedrevenheid kan ik nu een streep onder deze kwestie zetten en me richten op mijn toekomst. Daar ben ik ontzettend blij mee. anoniem

Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren

Ik wil je hiermee ook meteen bedanken voor al je inzet in deze zaak. Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan zal ik me absoluut willen laten bijstaan door Wildenberg advocaten.

Marianne Mols

Ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte.

Floor heeft mij geadviseerd in een meningsverschil met mijn makelaar over de kosten van het plaatsen van een screen in mijn huurappartement. Ik heb mijn contact met haar ervaren als zeer prettig, ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte. Verder houdt ze netjes een vinger aan de pols over de voortgang van de zaak en aarzelt niet haar rol te gebruiken om de tegenpartij op diplomatieke wijze onder druk te zetten.

Nanette Bosch

Door zijn persoonlijke benadering heeft hij veel inlevingsvermogen gehad in mijn situatie

Mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot heeft mij lange tijd bijgestaan in mijn letselschadezaak n.a.v. een ongeval op een school. De zaak is voor mij altijd een emotioneel en spannend proces geweest. Vincent van Waterschoot gaf mij vanaf  de eerste afspraak het vertrouwen dat ik sterk in mijn zaak stond. Met zijn grote deskundigheid bepaalde hij een duidelijke strategie. Het was geen eenvoudige weg, maar hij bleef altijd optimistisch, doortastend en resultaatgericht.  Dat gaf mij veel vertrouwen in een goede afloop, zeker ook op de momenten dat ik zelf de moed wel eens liet zakken. Maar naast zijn grote expertise, kijk ik terug op een uiterst plezierige samenwerking. Voor mij minstens zo belangrijk. Door zijn persoonlijke benadering heeft hij veel inlevingsvermogen gehad in mijn situatie. Hij hoorde wat ik tussen de regels door zei, en bewaakte mijn grenzen mee. Ook is hij erg toegankelijk. Dit alles heeft geleid tot een goede afwikkeling van mijn zaak. Anoniem

Behulpzaam zonder me het vel over de oren te halen

Slimme man, alert en met humor. Behulpzaam zonder me het vel over de oren te halen. Zo’n man die je na afloop uitnodigt voor een victoriediner. E-J Hopstaken

Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen

In oktober 2016 ben ik met mijn zaak terecht gekomen bij mevrouw mr. drs. Ebbeng-Horstman. Na een eerste kennismaking gesprek hield ik hier gelijk een goed gevoel aan over. In de tijd die volgde bleek dat dit gevoel terecht was. Alles verliep via snelle en korte correspondentie en dit geldt ook voor de overige kantoorgenoten die met mijn zaak van doen hadden. Ik heb de samenwerking met Wildenberg Advocaten als zeer prettig en heel professioneel ervaren. Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen.

Gerben

Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak

Als je op het werk slachtoffer wordt van een misdrijf en daardoor letselschade oploopt, is het van cruciaal belang om naast intensieve integrale medische/werkbegeleiding ook bijgestaan te worden door een ervaren letselschade specialist. Bij Wildenberg Advocaten heb ik als slachtoffer van een werk gerelateerd misdrijf ervaren dat rechtsbijstand meer is dan alleen bijgestaan te worden in het verhalen van opgelopen financiële schade. Door advocaat mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot wordt zijn specialistische expertise op een deskundige en uiterst betrokken wijze ingezet. Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak. Daardoor is rechtsbijstand door Wildenberg Advocaten meer dan alleen technisch bijgestaan worden in het behalen van recht. Anoniem

Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af

Nadat een jurist van de rechtsbijstandsverzekering er na diverse pogingen niet in geslaagd was bij de tegenpartij een financiële vergoeding (smartengeld) te verkrijgen, werd mijn casus in handen gegeven van Wildenberg Advocaten in Nijmegen, in de persoon van mevrouw mr. M.G.A. Kok, advocaat aldaar.

In de afgelopen drie maanden dat we contact hebben gehad, heb ik haar leren kennen als een doortastend en resultaatgerichte advocaat, die mijn belangen op een professionele wijze heeft behandeld en weten af te ronden. Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af en heeft mijns inziens er mede toe geleid dat de tegenpartij, overtuigd door onze verzamelde bewijzen, alsnog het smartengeld heeft betaald.

Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen.

H.J. van Dijk te Veenendaal

Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn

Mevrouw Ebbeng-Horstman heeft mij twee jaar lang optimaal bijgestaan in een zaak ter afhandeling van een erfenis. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was zakelijk , doch heel erg betrokken. Door haar is deze voor mij zeer emotionele zaak, toch draagbaar geweest. Ik zal haar zeker aanbevelen, als mij dat gevraagd wordt.

Maria Geurts (pedagogisch medewerkster kinderopvang)

Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde

Gelukkig is onze ervaring met rechtszaken en daarmee ook met het advocatenkantoor Wildenberg Advocaten beperkt, maar in 2014 hebben we hier hulp gevraagd i.v.m. problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap. We zijn toen zeer prettig en professioneel bijgestaan door de advocate mevr. S. Ebbeng-Horstman. Zij was heel nuchter en heel praktisch, wist snel tot de kern te komen en ze heeft alles in goede banen weten te leiden, zodanig dat het al afgesproken kort geding ter elfder ure kon worden afgezegd. Mails werden altijd snel en adequaat door haar beantwoord en bij mails van de tegenpartij werden de relevante dingen er meteen uitgehaald en met de onzinnige dingen werd snel korte metten gemaakt. Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde.

J. Jansen-Schutterhoef, A.J. Lindhout-Jansen (huisarts) T.Y. de Jager-Jansen (verpleegkundig docent)

  Social Media

  Volg ons


  Duitsland

  Scholten Oberem & Partner

  Lees meer
  Website

  Nijmegenletselschade.nl

  Naar de site