Wildenberg Advocaten

Ervaringen van onze cliënten

Lees hier de ervaringen van cliënten en hoe zij onze dienstverlening ervaren.
Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Ik heb gezien mijn werkzaamheden en ook mijn eigen advocatenverleden vaak met advocaten gewerkt. Daarom des te meer lof voor jouw benadering van deze kwestie. Hopelijk zal ik evenwel niet weer met jouw specialisme geconfronteerd worden. Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Marcel Mock

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten. Je hebt een prettige manier van communiceren, zowel naar mij als naar de tegenpartij. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zal ik zeker weer gebruik maken van jou/jullie kantoor.

Freek

Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd

Toen ik een advocatenkantoor voor mijn letselschade zocht, werd ik door kennissen doorverwezen naar Wildenberg advocaten en tot op heden ben ik ze hier dankbaar voor. Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd. Over iedere voortgang werd ik op de hoogte gebracht en ik ben zeer tevreden over de uiteindelijke afhandeling van mijn zaak. Mocht ik ooit weer genoodzaakt zijn een advocaat in te schakelen dan neem ik absoluut direct contact op met Wildenberg advocaten!

Kim Huijsmans

Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak

Advocaat mr. F. Klabbers heeft mij prima geholpen in een erfeniskwestie, waarbij ik enkele juridisch precaire vragen had. We hebben dit perfect via e-mail kunnen afhandelen en ook nog (ondanks Corona) in de afgesproken termijn. Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak. Voor herhaling vatbaar, Indien nodig, in een andere zaak.

Jan A.M. van Huet

Zeer tevreden met de samenwerking

Ik heb Edita leren kennen als iemand die goed luistert en vervolgens krachtig en duidelijk adviseert. Edita was snel en goed ingelezen in mijn zaak en schroomde niet om kritische vragen te stellen. Ik heb Edita ervaren als makkelijk bereikbaar, prettig in de communicatie en zeer vakkundig.

Geert-Jan Brandwijk, Technical Manager

Ze is professioneel; betrokken en zeer gedreven in haar vak

Edita Tešnjak heeft mijn belangen behartigd. Ze is professioneel; betrokken en zeer gedreven in haar vak. Ze had een duidelijk visie tijdens mijn zaak en dat geeft je als de klant een rust om verder te gaan. Ik ben heel tevreden met haar. Ik zal Edita zeker aanraden aan mensen die een goede advocaat nodig hebben! Tot slot: heel erg bedankt.

anoniem, zelfstandig ondernemer

Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact

We zijn deskundig geholpen door Floor. Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact. Floor was zeer goed bereikbaar en nam alle tijd om procedures toe te lichten en vragen te beantwoorden. Haar kennis, kunde en ervaring zet zij in om haar cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

anoniem

Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond

Nadat er binnen de familie een geschil over de afhandeling van een erfenis was ontstaan, heb ik de hulp ingeroepen van advocatenkantoor Wildenberg. Ik ben aan Mr. Floor Klabbers gekoppeld. Zij is gespecialiseerd in o.a. erfrecht. Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond en met een week was de zaak beklonken. Ik ben erg tevreden over deze vlotte en kundige afhandeling. Bedankt!

Carla Lageschaar-van Vliet

Dankzij jouw kennis, kunde en gedrevenheid kan ik nu een streep onder deze kwestie zetten

Dankzij jouw kennis, kunde en gedrevenheid kan ik nu een streep onder deze kwestie zetten en me richten op mijn toekomst. Daar ben ik ontzettend blij mee. anoniem

Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren

Ik wil je hiermee ook meteen bedanken voor al je inzet in deze zaak. Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan zal ik me absoluut willen laten bijstaan door Wildenberg advocaten.

Marianne Mols

Professioneel en helder advies

Gedurende ruim een jaar hebben wij bijstand gehad van advocaat S. Vos-van Helvert inzake een familiaire kwestie. Professioneel en helder advies op inhoud met daarlangs begrip voor een vervelende situatie waar wij in zaten. Tevens korte lijnen en afspraken omtrent afstemming. Wildenberg Advocaten is zeker aan te bevelen!

Sandra Hermans

Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven

Uit elkaar gaan als je kinderen hebt is al zwaar genoeg. Het wordt nog vele malen zwaarder als je op vele vlakken geen overeenstemming kunt bereiken met je ex. Helaas was de inzet van een advocaat noodzakelijk. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van mevr. S Vos- van Helvert van Wildenberg advocaten te Nijmegen. Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven. In mijn geval heeft het geresulteerd in een overeenkomst die voor iedereen rust zal gaan brengen.

Anoniem

Ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte.

Floor heeft mij geadviseerd in een meningsverschil met mijn makelaar over de kosten van het plaatsen van een screen in mijn huurappartement. Ik heb mijn contact met haar ervaren als zeer prettig, ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte. Verder houdt ze netjes een vinger aan de pols over de voortgang van de zaak en aarzelt niet haar rol te gebruiken om de tegenpartij op diplomatieke wijze onder druk te zetten.

Nanette Bosch

Onder grote tijdsdruk wist Stefanie met twee gerichte adviesmomenten een juridische escalatie te voorkomen

In de afhandeling van een erfenis (o.a. een monumentale boerderij) met 23 erfgenamen waarvan enkele zich lieten vertegenwoordigen, ontstond opeens een escalatie door deze vertegenwoordigers, waardoor ik mijn belangen en interesse in deze boerderij ook met rechtshulp moest afzekeren. Onder grote tijdsdruk wist Stefanie met twee gerichte adviesmomenten een juridische escalatie te voorkomen en mijn belangen zeker te stellen, waardoor de boerderij toch mijn eigendom werd en de zaak is beslecht.

Anoniem

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever.

Via mijn rechtsbijstand verzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een VSO. Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de VSO in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.   (Anoniem)

Door zijn persoonlijke benadering heeft hij veel inlevingsvermogen gehad in mijn situatie

Mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot heeft mij lange tijd bijgestaan in mijn letselschadezaak n.a.v. een ongeval op een school. De zaak is voor mij altijd een emotioneel en spannend proces geweest. Vincent van Waterschoot gaf mij vanaf  de eerste afspraak het vertrouwen dat ik sterk in mijn zaak stond. Met zijn grote deskundigheid bepaalde hij een duidelijke strategie. Het was geen eenvoudige weg, maar hij bleef altijd optimistisch, doortastend en resultaatgericht.  Dat gaf mij veel vertrouwen in een goede afloop, zeker ook op de momenten dat ik zelf de moed wel eens liet zakken. Maar naast zijn grote expertise, kijk ik terug op een uiterst plezierige samenwerking. Voor mij minstens zo belangrijk. Door zijn persoonlijke benadering heeft hij veel inlevingsvermogen gehad in mijn situatie. Hij hoorde wat ik tussen de regels door zei, en bewaakte mijn grenzen mee. Ook is hij erg toegankelijk. Dit alles heeft geleid tot een goede afwikkeling van mijn zaak. Anoniem

Behulpzaam zonder me het vel over de oren te halen

Slimme man, alert en met humor. Behulpzaam zonder me het vel over de oren te halen. Zo’n man die je na afloop uitnodigt voor een victoriediner. E-J Hopstaken

We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment

Persoonlijk heb ik niet het gevoel dat we ‘gewonnen’ hebben. Wel dat er recht gesproken is en dat de kinderen hierdoor weer positief door kunnen gaan met hun eigen leven. We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment. Via dit medium is het onmogelijk om uiting te geven aan onze dankbaarheid, maar weet dat we dit enorm waarderen.

Anoniem

Nogmaals dank voor jouw waardevolle, nuchtere, zakelijke en persoonlijke bijdrage

Ik kan hiermee ook een emotionele periode afsluiten. Nogmaals dank voor jouw waardevolle, nuchtere, zakelijke en persoonlijke bijdrage, adviezen en inzet in de afgelopen periode die soms best pittig was. Zonder jouw steun had ik het niet “getrokken”, denk ik.

Anoniem

Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid …. is de vaststellingsovereenkomst … in alle rust tot stand gekomen

Via mijn rechtsbijstandsverzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een vaststellingsovereenkomst.

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de vaststellingsovereenkomst in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.

(Anoniem)

Nogmaals dank voor de bijstand en goede afloop!

Nogmaals dank voor de bijstand en goede afloop! Compliment, je hebt ons goed geholpen.

Anoniem

Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen

In oktober 2016 ben ik met mijn zaak terecht gekomen bij mevrouw mr. drs. Ebbeng-Horstman. Na een eerste kennismaking gesprek hield ik hier gelijk een goed gevoel aan over. In de tijd die volgde bleek dat dit gevoel terecht was. Alles verliep via snelle en korte correspondentie en dit geldt ook voor de overige kantoorgenoten die met mijn zaak van doen hadden. Ik heb de samenwerking met Wildenberg Advocaten als zeer prettig en heel professioneel ervaren. Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen.

Gerben

Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest!

Ik heb Andries van der Wijk ervaren als zeer deskundig en professioneel. Het was erg prettig om te kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hierdoor viel er een grote last van mijn schouders in een periode van stress. In ons eerste telefoongesprek stelde Andries mij gerust en gaf hij mij direct tips hoe te handelen. Ook in de vervolgcontacten heeft hij mij bij elke stap steeds voorgehouden wat de opties waren en mij heel duidelijk geïnformeerd. Telefoontjes en e-mails werden altijd snel door hem beantwoord. Ik voelde mij hierdoor heel serieus genomen. Zonder zijn hulp had ik mijn arbeidsrechtelijke kwestie nooit op een goede wijze kunnen afronden en had ik nooit zoveel support gevoeld. Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest! Steekwoorden hierbij zijn; snelle, prettige en heldere communicatie. Het heeft allemaal enorm veel betekend voor mij dus nogmaals mijn oprechte dank!

Voor mij is klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. Niet alleen het contact met mijn advocaat, maar ook het contact met het secretariaat heb ik als zeer prettig ervaren; vriendelijk en correct, het was nooit teveel gevraagd.

Ik kan iedereen die in deze moeilijke tijd zijn baan gaat verliezen aanraden eens te informeren bij advocatenkantoor Wildenberg Advocaten wat de mogelijkheden zijn.

A. Moerkerk-Sassen (telefonisch adviseur zakelijke markt)

Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak

Als je op het werk slachtoffer wordt van een misdrijf en daardoor letselschade oploopt, is het van cruciaal belang om naast intensieve integrale medische/werkbegeleiding ook bijgestaan te worden door een ervaren letselschade specialist. Bij Wildenberg Advocaten heb ik als slachtoffer van een werk gerelateerd misdrijf ervaren dat rechtsbijstand meer is dan alleen bijgestaan te worden in het verhalen van opgelopen financiële schade. Door advocaat mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot wordt zijn specialistische expertise op een deskundige en uiterst betrokken wijze ingezet. Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak. Daardoor is rechtsbijstand door Wildenberg Advocaten meer dan alleen technisch bijgestaan worden in het behalen van recht. Anoniem

Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar

Als woningcorporatie schakelen wij Wildenberg Advocaten met regelmaat in. Voornamelijk voor juridisch advies en ondersteuning bij overlast- en huurrechtzaken en contractrecht. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op openheid, integriteit en betrouwbaarheid. Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. Ze leveren deskundig advies, snel en op maat, mede door hun kennis van de branche, onze organisatie en hun lokale aanwezigheid.

We merken dat het Talis belang voorop staat met de juiste balans tussen zakelijk op de inhoud en menselijk in het contact. Betrokken, maar met de juiste afstand. Hierdoor blijven de adviezen professioneel, objectief en scherp. Af en toe houden ze ons spiegel voor en bieden vanuit hun vakgebied ons een reflectie op ons eigen handelen. En dat totaal maakt onze relatie waardevol.

- Woningcorporatie Talis – Walter Hamers en Ronald Leushuis (bestuurders)

ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten

ROC Nijmegen is een onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Nijmegen en omstreken. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9500 studenten en werken ongeveer 950 medewerkers. ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten. De ondersteuning en advisering richt zich met name op individuele functionerings- en ontslagdossiers. Willem Kampschreur is hierbij een deskundig gesprekspartner en is goed in staat het gesprek en de onderhandeling met de wederpartij op te starten en impasses te doorbreken. Ook zijn collega Vincent van Waterschoot adviseert deskundig op dit terrein. Willem Kampschreur brengt ongevraagd voor het ROC relevante jurisprudentie onder onze aandacht, dat is zeer prettig. Naast individuele casuïstiek adviseert Willem Kampschreur over beleidskeuzes op het gebied van o.a. payroll- en niet-payroll constructies en mobiliteitsbeleid. Incidenteel vragen wij advies bij medezeggenschapsvraagstukken. ROC Nijmegen, Wendy Koster (HRM manager)

Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht

Onderwijsgroep Amstelland is een stichting voor pc en rk basisonderwijs te Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel met ruim 4000 leerlingen en 370 medewerkers. Sinds geruime tijd werkt Onderwijsgroep Amstelland samen met Wildenberg Advocaten. In deze periode heeft mr. Willem Kampschreur ons bijzonder effectief en deskundig begeleid bij enkele ontslag- en/of outplacementprocedures. In meerdere gevallen sprak hierbij ook de wederpartij waardering en dank uit voor de gemaakte keuzes en passende oplossingen. Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht. Waar nodig ondersteunt Willem Kampschreur het bestuur bij een correcte afhandeling van klachten. Onderwijsgroep Amstelland, Bob Bijleveld (College van Bestuur)

Mocht ik ooit in de toekomst nog eens juridisch advies of ondersteuning nodig hebben, zal ik er geen moment aan twijfelen om weer bij Wildenberg Advocaten aan te kloppen

Andries van der Wijk heeft mij gedurende een jaar bijgestaan in een conflict waarin ik zowel als bestuurder, aandeelhouder, en werknemer van een bedrijf verwikkeld was. Hij deed dit met voortreffelijke professionaliteit en een uitstekende juridische kennis. Zijn persoonlijke betrokkenheid, inzet, en begeleiding bij deze complexe zaak waren zeer waardevol en hebben een fantastisch resultaat in de rechtbank opgeleverd. Grote complimenten en respect!

Anoniem (bij navraag kunnen wij u in contact brengen met deze klant)

Door een professionele, geruststellende en persoonlijke houding, heeft Andries van der Wijk mij bijgestaan in een arbeidskwestie

Andries van der Wijk heeft mij op een zeer prettige manier bijgestaan om een dreigend arbeidsconflict met mijn werkgever op te lossen. Door zijn persoonlijke benadering, goede advies en kennis van zaken ben ik gesterkt de dialoog met mijn werkgever en aanstaande werkgever aangegaan om een dreigend arbeidsconflict voor te zijn. Andries was altijd persoonlijk bereikbaar zodat ik snel zijn advies kon inwinnen. Dit heeft mij enorm gesteund. Nu kan ik met vol vertrouwen beginnen aan een nieuwe baan! Anoniem

Uw kantoor staat vanaf nu op onze voorkeurslijst

Bij deze wil ik mijn klanttevredenheid uiten over de professionele benadering van A tot Z van mijn zaak; binnen de gestelde tijd! Het betreft hier Stefanie van Helvert. Hulde! Dit compliment is verre van opportunistisch; wij zijn dienstverleners op het gebied van realisatiekracht/professionaliteit van organisaties. Uw kantoor staat vanaf nu op onze voorkeurslijst.

Steven Gerrits, managing partner Partitude

Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd

In het werkveld van gezondheidszorg en welzijn levert de koppeling van hulpverlening en wonen soms problemen op. Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd. Wij zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij onze belangen heeft behartigd. Vanwaar akte!

Instelling voor wonen, gezondheidszorg en welzijn Gelderland

Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren

Andries van der Wijk heeft op een vakkundige en voor ons bijzonder plezierige wijze het geschil weten te beslechten dat wij met het technische expertisebureau hadden, dat eerder de aankoopkeuring van ons zeiljacht verrichtte. Bij die keuring zag het expertisebureau een ernstig gebrek aan het verfsysteem over het hoofd. De kosten die wij moesten maken voor herstel van de schade bedroegen meer dan een kwart van de aankoopprijs. Het ging ons in de eerste plaats om financiële compensatie, maar gaandeweg dit slepende geschil werd voor ons ook de erkenning door de tegenpartij van hun ongelijk een morele factor van belang. Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren. Wij bevelen Andries van harte aan. Joost Tersteeg en Monique van Voornveld

Wildenberg Advocaten is een advocatenkantoor dat niet alleen beweert oog te hebben voor ons belang maar dat ook daadwerkelijk heeft

Wij werken met HC Beveiliging sinds 2006 samen met Wildenberg advocaten, destijds binnengekomen bij Jan van Halder. Inmiddels is Andries van der Wijk alweer een aantal jaren onze huisadvocaat. Andries weet steeds haarfijn de vinger op de pijnlijke plek te leggen en houdt daarbij onze belangen steeds in het oog en wijst ons op de mogelijke strategieën en weet ons standpunt, op de juiste toon, te verwoorden. Tot op de dag van vandaag verloopt deze samenwerking uitstekend en zijn wij hierover uitermate tevreden. Wij verwijzen regelmatig relaties door naar Wildenberg Advocaten en ook daarin worden wij niet teleurgesteld. Bij het kantoor kunnen wij, door de diversiteit aan specialisaties, met al onze kwesties terecht. Hierdoor zitten wij altijd met de juiste specialist om tafel. Door de persoonlijke benadering en ook de sociale evenementen die er georganiseerd worden, ben je als relatie bekend bij het kantoor en is het kantoor bekend bij ons, waardoor je bovendien nooit met een “vreemde” om tafel zit. Dit praat en werkt wel zo makkelijk. HC Beveiliging BV, Frank Hendriks (adjunct-directeur)

Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af

Nadat een jurist van de rechtsbijstandsverzekering er na diverse pogingen niet in geslaagd was bij de tegenpartij een financiële vergoeding (smartengeld) te verkrijgen, werd mijn casus in handen gegeven van Wildenberg Advocaten in Nijmegen, in de persoon van mevrouw mr. M.G.A. Kok, advocaat aldaar.

In de afgelopen drie maanden dat we contact hebben gehad, heb ik haar leren kennen als een doortastend en resultaatgerichte advocaat, die mijn belangen op een professionele wijze heeft behandeld en weten af te ronden. Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af en heeft mijns inziens er mede toe geleid dat de tegenpartij, overtuigd door onze verzamelde bewijzen, alsnog het smartengeld heeft betaald.

Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen.

H.J. van Dijk te Veenendaal

Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn

Mevrouw Ebbeng-Horstman heeft mij twee jaar lang optimaal bijgestaan in een zaak ter afhandeling van een erfenis. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was zakelijk , doch heel erg betrokken. Door haar is deze voor mij zeer emotionele zaak, toch draagbaar geweest. Ik zal haar zeker aanbevelen, als mij dat gevraagd wordt.

Maria Geurts (pedagogisch medewerkster kinderopvang)

Kwaliteit, integriteit en open communicatie

Wildenberg Advocaten schakelt snel en staat voor kwaliteit, integriteit en open communicatie. Dat past naadloos bij (de missie van) Doornroosje en daarom doen we graag zaken met hen. Doornroosje, Toine Tax (directeur)

Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie

Inhoudelijk sterk, snel en to-the-point. Zo heb ik Andries leren kennen toen ik afscheid moest nemen van mijn werkgever en hij mij bijstond. Niet alleen zijn juridische kennis geeft vertrouwen, maar ook begrijpt hij snel de cultuur en de wensen van beide partijen. Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie. W.H. Andrée (hoofdredacteur)

Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde

Gelukkig is onze ervaring met rechtszaken en daarmee ook met het advocatenkantoor Wildenberg Advocaten beperkt, maar in 2014 hebben we hier hulp gevraagd i.v.m. problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap. We zijn toen zeer prettig en professioneel bijgestaan door de advocate mevr. S. Ebbeng-Horstman. Zij was heel nuchter en heel praktisch, wist snel tot de kern te komen en ze heeft alles in goede banen weten te leiden, zodanig dat het al afgesproken kort geding ter elfder ure kon worden afgezegd. Mails werden altijd snel en adequaat door haar beantwoord en bij mails van de tegenpartij werden de relevante dingen er meteen uitgehaald en met de onzinnige dingen werd snel korte metten gemaakt. Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde.

J. Jansen-Schutterhoef, A.J. Lindhout-Jansen (huisarts) T.Y. de Jager-Jansen (verpleegkundig docent)

  Social Media

  Volg ons


  Duitsland

  Scholten Oberem & Partner

  Lees meer
  Website

  Nijmegenletselschade.nl

  Naar de site