Advocaat mr. Walter Blansjaar

Demi Visch

Juridisch medewerker

Meer over mij

Praktisch, zorgvuldig en met volharding vlieg ik een juridische zaak aan. Dit doe ik op een persoonlijke en betrokken manier met uw belang in het vizier. Daar waar nodig ga ik een juridische procedure niet uit de weg, maar niet voordat alle mogelijkheden zijn bekeken, besproken en uitgeput. Daar waar risico’s zijn in uw zaak, zal ik u daar in alle eerlijkheid over informeren, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Samen kijken naar een passende oplossing en het bedenken van het beste plan van aanpak om daar te komen. Daar ligt mijn passie.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

-

Ervaringen van cliënten

Snel, professioneel en realistisch

Zeer adequaat bijgestaan bij zakelijke onderhandelingen. Snel, professioneel en realistisch. Goede uitleg van juridische teksten en gevolgen, waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Heel prettige communicatie. Nogmaals dank daarvoor!

S.K.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en uitkomst.

Recent is een kwestie van ons behandeld door mvr. Visch van Wildenberg Advocaten. Al het contact verliep op een zeer vriendelijke en professionele wijze en ik ben zeer tevreden over de behandeling en uitkomst.

Big Info, Dren Sokic

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site