Advocaat mr. Walter Blansjaar

Demi Visch

Juridisch medewerker

Meer over mij

Praktisch, zorgvuldig en met volharding vlieg ik een juridische zaak aan. Dit doe ik op een persoonlijke en betrokken manier met uw belang in het vizier. Daar waar nodig ga ik een juridische procedure niet uit de weg, maar niet voordat alle mogelijkheden zijn bekeken, besproken en uitgeput. Daar waar risico’s zijn in uw zaak, zal ik u daar in alle eerlijkheid over informeren, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Samen kijken naar een passende oplossing en het bedenken van het beste plan van aanpak om daar te komen. Daar ligt mijn passie.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

-

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site