mr. Paul van Buul

Advocaat sinds 1997

Meer over mij

Voor mij is het bij de behartiging van de belangen van mijn cliënten van belang dat hen een oplossing geboden wordt. Een praktische oplossing als het even kan. Maar als dat niet mogelijk is en de rechter zal moeten worden ingeschakeld, blijf ik volhardend  om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Naast advocaat ben ik een ervaren toezichthouder, bij twee woningcorporaties. De ervaring die ik daarin opdoe, zowel inhoudelijk als persoonlijk, is een verrijking voor mijn functioneren als vastgoedadvocaat.

Mijn liefde voor Nijmegen en popmuziek uit zich in mijn bestuurslidmaatschap van stichting De Basis, ik ben tempelier van de St Stevenskerk en kom ik als lid van de Roosje Music Club regelmatig bij poppodium Doornroosje.Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de hierboven met een * aangeduide expertise geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VVJ(Vereniging Vastgoed Juristen)
Lid VHA(Vereniging van Huurrecht Advocaten)
Lid Bestuur Kolpinghuis Nijmegen
Lid Raad van Toezicht Woonstichting Valburg
Lid Bestuur De Basis
Lid Raad van Commissarissen Plavei

Ervaringen van cliënten

Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar

Als woningcorporatie schakelen wij Wildenberg Advocaten met regelmaat in. Voornamelijk voor juridisch advies en ondersteuning bij overlast- en huurrechtzaken en contractrecht. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op openheid, integriteit en betrouwbaarheid. Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. Ze leveren deskundig advies, snel en op maat, mede door hun kennis van de branche, onze organisatie en hun lokale aanwezigheid.

We merken dat het Talis belang voorop staat met de juiste balans tussen zakelijk op de inhoud en menselijk in het contact. Betrokken, maar met de juiste afstand. Hierdoor blijven de adviezen professioneel, objectief en scherp. Af en toe houden ze ons spiegel voor en bieden vanuit hun vakgebied ons een reflectie op ons eigen handelen. En dat totaal maakt onze relatie waardevol.

- Woningcorporatie Talis – Walter Hamers en Ronald Leushuis (bestuurders)

Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd

In het werkveld van gezondheidszorg en welzijn levert de koppeling van hulpverlening en wonen soms problemen op. Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd. Wij zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij onze belangen heeft behartigd. Vanwaar akte!

Instelling voor wonen, gezondheidszorg en welzijn Gelderland

Kwaliteit, integriteit en open communicatie

Wildenberg Advocaten schakelt snel en staat voor kwaliteit, integriteit en open communicatie. Dat past naadloos bij (de missie van) Doornroosje en daarom doen we graag zaken met hen. Doornroosje, Toine Tax (directeur)

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site