Personen- en Familierecht

Expertise

Personen- en Familierecht

Een echtscheiding is niet meer te voorkomen, er zijn redenen om de alimentatie voor uw ex-partner aan te passen of de omgangsregeling te wijzigen, u wilt uw achternaam of dat van uw kind wijzigen of u vindt het verstandig om eventuele voogdij vast te laten leggen. Al deze zaken vallen binnen het personen- en familierecht. Het zijn de onderdelen van het burgerlijk recht die zich bezig houden met naamrecht, alimentatie, geboorte, huwelijk- en echtscheiding, omgang, gezag, voogdij en de nalatenschap. Zoekt u een gespecialiseerde advocaat personen- en familierecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische bijstand bij ingrijpende familierechtelijke zaken

Kwesties op het gebied van personen- en familierecht zijn niet alleen voor u op persoonlijk vlak soms ingrijpend, maar zijn vaak ook in juridisch opzicht gecompliceerd. Bovendien is dit rechtsgebied als gevolg van maatschappelijke ontwikkelingen voortdurend in beweging. Ook de rol van de advocaat is aan verandering onderhevig: bij een echtscheiding wenden de partners zich steeds vaker tot één advocaat om samen afspraken te maken over de kinderen, de alimentatie en de verdeling. Mediation is een veel gebruikte manier om tot afspraken te komen.

Onze gespecialiseerde advocaten personen- en familierecht helpen u graag bij het regelen van al uw zaken binnen het familie- en erfrecht. Zij zijn bij uitstek deskundig op dit terrein waardoor u heldere juridisch adviezen krijgt en de juiste ondersteuning in gerechtelijke procedures of bij mediation. Daarbij staat persoonlijke benadering met oog voor uw belangen voorop. Overleg en bemiddeling indien mogelijk, doortastend waar nodig.
Meer informatie? Bel of mail ons voor een afspraak met een gespecialiseerde advocaat personen- en familierecht!

Wilt u weten hoe wij werken?


Neem dan contact met ons op of laat via onderstaand formulier een terugbelverzoek achter dan vertellen wij u daar graag meer over!

Email
Telefoon
Terugbel formulier
Sending
Personen- en Familierecht

Onze gespecialiseerde personen- en familierecht advocaten

Ervaringen van cliënten

Empatische specialist met oog en oor voor de cliënt

Floor Klabbers heeft mij op een zeer vakkundige wijze bijgestaan in een familierecht procedure. Vooraf geen loze beloften! Vanuit een realistische benadering en risico inschatting zijn we van start gegaan. Kenmerkend is de open houding, zonder poespas benoemt Floor waar het om gaat. De vakkundigheid toont zij in contacten met de tegenpartij en in de rechtszaal. Kortom Floor maakt haar vertrouwensrelatie meer dan waar. Bedankt voor je goede ondersteuning.

Rob Boerboom

Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd

Toen ik een advocatenkantoor voor mijn letselschade zocht, werd ik door kennissen doorverwezen naar Wildenberg advocaten en tot op heden ben ik ze hier dankbaar voor. Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd. Over iedere voortgang werd ik op de hoogte gebracht en ik ben zeer tevreden over de uiteindelijke afhandeling van mijn zaak. Mocht ik ooit weer genoodzaakt zijn een advocaat in te schakelen dan neem ik absoluut direct contact op met Wildenberg advocaten!

Kim Huijsmans

Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak

Advocaat mr. F. Klabbers heeft mij prima geholpen in een erfeniskwestie, waarbij ik enkele juridisch precaire vragen had. We hebben dit perfect via e-mail kunnen afhandelen en ook nog (ondanks Corona) in de afgesproken termijn. Veel dank aan mevrouw Klabbers voor haar deskundige en gedetailleerde medewerking in deze zaak. Voor herhaling vatbaar, Indien nodig, in een andere zaak.

Jan A.M. van Huet

Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact

We zijn deskundig geholpen door Floor. Haar persoonlijke benadering en betrokken houding maken haar toegankelijk in contact. Floor was zeer goed bereikbaar en nam alle tijd om procedures toe te lichten en vragen te beantwoorden. Haar kennis, kunde en ervaring zet zij in om haar cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

anoniem

Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond

Nadat er binnen de familie een geschil over de afhandeling van een erfenis was ontstaan, heb ik de hulp ingeroepen van advocatenkantoor Wildenberg. Ik ben aan Mr. Floor Klabbers gekoppeld. Zij is gespecialiseerd in o.a. erfrecht. Mr. Klabbers heeft zich een ware specialist getoond en met een week was de zaak beklonken. Ik ben erg tevreden over deze vlotte en kundige afhandeling. Bedankt!

Carla Lageschaar-van Vliet

Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren

Ik wil je hiermee ook meteen bedanken voor al je inzet in deze zaak. Heb het contact met je altijd als zeer prettig en vakkundig ervaren. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan zal ik me absoluut willen laten bijstaan door Wildenberg advocaten.

Marianne Mols

Ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte.

Floor heeft mij geadviseerd in een meningsverschil met mijn makelaar over de kosten van het plaatsen van een screen in mijn huurappartement. Ik heb mijn contact met haar ervaren als zeer prettig, ze is correct en to the point maar luistert ook goed naar de frustratie en wensen van haar cliënte. Verder houdt ze netjes een vinger aan de pols over de voortgang van de zaak en aarzelt niet haar rol te gebruiken om de tegenpartij op diplomatieke wijze onder druk te zetten.

Nanette Bosch

Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen

In oktober 2016 ben ik met mijn zaak terecht gekomen bij mevrouw mr. drs. Ebbeng-Horstman. Na een eerste kennismaking gesprek hield ik hier gelijk een goed gevoel aan over. In de tijd die volgde bleek dat dit gevoel terecht was. Alles verliep via snelle en korte correspondentie en dit geldt ook voor de overige kantoorgenoten die met mijn zaak van doen hadden. Ik heb de samenwerking met Wildenberg Advocaten als zeer prettig en heel professioneel ervaren. Mede door de inzet van mr. mevrouw Ebbeng-Horstman is mijn zaak tot een goed einde gekomen.

Gerben

Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af

Nadat een jurist van de rechtsbijstandsverzekering er na diverse pogingen niet in geslaagd was bij de tegenpartij een financiële vergoeding (smartengeld) te verkrijgen, werd mijn casus in handen gegeven van Wildenberg Advocaten in Nijmegen, in de persoon van mevrouw mr. M.G.A. Kok, advocaat aldaar.

In de afgelopen drie maanden dat we contact hebben gehad, heb ik haar leren kennen als een doortastend en resultaatgerichte advocaat, die mijn belangen op een professionele wijze heeft behandeld en weten af te ronden. Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af en heeft mijns inziens er mede toe geleid dat de tegenpartij, overtuigd door onze verzamelde bewijzen, alsnog het smartengeld heeft betaald.

Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen.

H.J. van Dijk te Veenendaal

Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn

Mevrouw Ebbeng-Horstman heeft mij twee jaar lang optimaal bijgestaan in een zaak ter afhandeling van een erfenis. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was zakelijk , doch heel erg betrokken. Door haar is deze voor mij zeer emotionele zaak, toch draagbaar geweest. Ik zal haar zeker aanbevelen, als mij dat gevraagd wordt.

Maria Geurts (pedagogisch medewerkster kinderopvang)

Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde

Gelukkig is onze ervaring met rechtszaken en daarmee ook met het advocatenkantoor Wildenberg Advocaten beperkt, maar in 2014 hebben we hier hulp gevraagd i.v.m. problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap. We zijn toen zeer prettig en professioneel bijgestaan door de advocate mevr. S. Ebbeng-Horstman. Zij was heel nuchter en heel praktisch, wist snel tot de kern te komen en ze heeft alles in goede banen weten te leiden, zodanig dat het al afgesproken kort geding ter elfder ure kon worden afgezegd. Mails werden altijd snel en adequaat door haar beantwoord en bij mails van de tegenpartij werden de relevante dingen er meteen uitgehaald en met de onzinnige dingen werd snel korte metten gemaakt. Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde.

J. Jansen-Schutterhoef, A.J. Lindhout-Jansen (huisarts) T.Y. de Jager-Jansen (verpleegkundig docent)

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site