mr. drs. Vincent van Waterschoot

Advocaat sinds 1993

Na mijn studies Franse taal- en letterkunde en Nederlands Recht werd ik in 1993 advocaat, aanvankelijk in Rotterdam en sinds 1996 in Nijmegen.

Gestart in de algemene praktijk, heb ik me in de loop der jaren gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht en het letselschaderecht. In beide vakgebieden sta ik zowel ondernemingen, instellingen als particulieren bij en ben ik lid van de specialisatieverenigingen VAAN en LSA.

Mijn cliënten sta ik graag bij met een persoonlijke en vasthoudende inslag; op het hoogste niveau met steeds een goed oog voor een praktische oplossing.

Tot december 2018 vervulde ik de functie van Deken in het arrondissement Gelderland. Onder meer door deze functie ben ik tevens thuis in het tuchtrecht, zowel voor advocaten als voor andere beroepsbeoefenaren zoals medici en sporters. Daarnaast verleen ik bijstand in beroepsaansprakelijkheidskwesties.

Ervaringen van cliënten


Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak

Als je op het werk slachtoffer wordt van een misdrijf en daardoor letselschade oploopt, is het van cruciaal belang om naast intensieve integrale medische /werkbegeleiding ook bijgestaan te worden door een ervaren letselschade specialist. Bij Wildenberg Advocaten heb ik als slachtoffer van een werk gerelateerd misdrijf ervaren dat rechtsbijstand meer is dan alleen bijgestaan te worden in het verhalen van opgelopen financiële schade.

Door advocaat mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot wordt zijn specialistische expertise op een deskundige en uiterst betrokken wijze ingezet. Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak. Daardoor is rechtsbijstand door Wildenberg Advocaten meer dan alleen technisch bijgestaan worden in het behalen van recht.

Anoniem

ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten

ROC Nijmegen is een onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Nijmegen en omstreken. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9500 studenten en werken ongeveer 950 medewerkers.

ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Wildenberg Advocaten. De ondersteuning en advisering richt zich met name op individuele functionerings- en ontslagdossiers. Willem Kampschreur is hierbij een deskundig gesprekspartner en is goed in staat het gesprek en de onderhandeling met de wederpartij op te starten en impasses te doorbreken. Ook zijn collega Vincent van Waterschoot adviseert deskundig op dit terrein. Willem Kampschreur brengt ongevraagd voor het ROC relevante jurisprudentie onder onze aandacht, dat is zeer prettig.

Naast individuele casuïstiek adviseert Willem Kampschreur over beleidskeuzes op het gebied van o.a. payroll- en niet-payroll constructies en mobiliteitsbeleid. Incidenteel vragen wij advies bij medezeggenschapsvraagstukken.

ROC Nijmegen, Wendy Koster (HRM manager)

Gerelateerd nieuws


Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site