Arbo meets Legal 2024 – Terugblik op een geslaagde show!
27 mei, 2024

Arbo meets Legal 2024 – Terugblik op een geslaagde show!

Arbo meets Legal is terug van weggeweest!

Na 7 jaar was er op donderdag 23 mei weer een geslaagde show in het Lindenberg Theater in Nijmegen, dit keer met als thema: Generatie Z: Boeien, binden en behouden.

Tijdens deze wervelende show, namen onze “oude bekende” acteurs: Ruud van de Wouw en Corrie Broks, ons mee in het leven van Kae (Kaat) een echte Gen Z-er.

Inhoudelijke thema’s verzorgd door onze keynote sprekers: Saskia Regtuit (advocaat Wildenberg), Johan Spierings (directeur | bedrijfsarts NEXT), Jacqueline van der Wielen (Neuroloog | Leefstijlarts NEXT) en Vincent van Waterschoot (Advocaat | Partner Wildenberg), werden afgewisseld met korte pakkende sketches.

Na de pauze werd de voorstelling afgesloten met de mogelijkheid voor de deelnemers om de door de acteurs gespeelde scene te regisseren om samen te komen tot het ideale gesprek tussen werkgever en werknemer. De organisatie is er al uit, dit smaakt naar meer…. een vervolg…. dit jaar nog!!! Wordt vervolgd…

Bent u bij onze theatervoorstelling Arbo meets Legal aanwezig geweest of heeft u interesse naar de inhoud van de presentatie? Neem dan contact op met de advocaten van onze sectie arbeidsrecht. Zij vertellen u graag meer.

U mag dit bericht delen: