mr. Amber Somhorst

mr. Amber Somhorst

Advocaat

Meer over mij

Als advocaat behartig ik de juridische belangen van mijn cliënt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een betrokken houding en een luisterend oor. Waarbij in alle situaties het persoonlijk belang nadrukkelijk in het oog gehouden wordt, alles in een breder perspectief wordt geplaatst en gericht is op de toekomst. Door de juiste vragen te stellen passend bij de situatie probeer ik met u tot de kern te komen om een gedegen advies te kunnen geven. Het optimaal behartigen van de belangen van mijn cliënt is daarbij altijd het uitgangspunt.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Ervaringen van cliënten

De samenwerking vond ik heel erg fijn gaan

Beste Amber,
De samenwerking vond ik heel erg fijn gaan. De e-mails verliepen ook erg soepel, had ik een vraag werd ik zeer vriendelijke en vlot geholpen niets was je te veel, ook wanneer ik iets niet goed begreep stond je voor mij klaar. Ben je zeer dankbaar en tevreden over hoe alles vlot verliep. Bedankt voor de fijne samenwerking.

C. Joosten

Zij heeft dit voor mij tot een goed eind kunnen brengen

Ik ben door Mevr. A. Somhorst erg goed en vriendelijk geholpen. Ik was mijn fiets kwijt voor reparatie na een ongeval met een auto. Lichamelijk waren er een aantal problemen maar vooral door het slecht communiceren en niet nakomen van gemaakte afspraken van de verzekeringen was het mentaal een erg grote belasting voor mij. Ik kreeg daarna rechtsbijstand van Mevr. A. Somhorst. Wat Mevr. A. Somhorst beloofde te doen werd ook altijd nagekomen en goed met mij besproken. Zij heeft dit voor mij tot een goed eind kunnen brengen waarbij ik na 8 maanden eindelijk mijn fiets terug had en het dossier gesloten is.

anoniem

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site