Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten Nijmegen
Wildenberg Advocaten

Ervaringen van onze cliënten

Lees hier de ervaringen van cliënten en hoe zij onze dienstverlening ervaren.

Google reviews

Uitstekend
4.7
Herrie R.
De Wildenberg Advocaten heeft mij heel goed geadviseerd betreffende arbeidsbeeindiging na een ziekteperiode. De communicatie verliep vlot en duidelijk en waar handig zijn mij de nodige conceptmails aangereikt. Het uiteindelijke resultaat was bovenverwachting goed! Wat mij betreft kan ik de Wildenberg Advocaten zeker aanbevelen.
Marian K.
Fijne samenwerking en correcte afhandeling met FloorFloor Klabbers heeft mijn goed geholpen met het afhandelen van de echtscheidingsproceduren. Het was een langdurig proces, maar Floor heeft engelen geduld, is duidelijk in haar uitleg en wij voelden elkaar goed aan. Het was super fijn om met Floor samen te werken.Ik wil je nogmaals bedanken voor alles en heel veel succes!Marian Kolk
Denvamos
Erg prettig gesprek gehad met dhr. Blansjaar. Dit was een partnergesprek vanuit StartUp Nijmegen en hij had goede tips en nuttige informatie m.b.t. de opzet van mijn bedrijf.
Rene B.
zeer deskundige mensen en vooral betrokken personeel. Voor iedereen een aanrader.
holymountan
Ik had een probleem met een leverancier, wat dankzij een van de medewerksters uiteindelijk, na 3 maanden, tot een goed eind is gekomen. Goede begeleiding en de juiste stappen genomen en de rust bewaard. Ook werd mij duidelijk gemaakt, wat er wel en niet mogelijk was, gewoon top!
Eline V.
Woorden schieten te kort als ik moet uitdrukken hóe dankbaar ik ben voor de hulp van Floor.Ze heeft mij fantastisch bijgestaan in de afwikkeling van het samenwonen mijn ex-partner. Ze heeft mij geholpen mijn naam van het huurcontract van zijn woning af te halen. Hierdoor was ik eindelijk niet meer verantwoordelijk voor zijn nalatigheid van het betalen van de huur.Maar het àllerbelangrijkste: zij heeft me geholpen de mondeling overeengekomen omgangsregeling met mijn ex (betreft mijn hond Mila) succesvol te verbreken. Mila is vanaf nu voor altijd bij mij. Ik ben oprecht zielsgelukkig 🥰Het heeft me flink wat geld gekost. Maar dat was het waard. Ik ben na 2 jaar éindelijk verlost van mijn ex.Floor, nogmaals duizendmaal dank voor jouw fantastische hulp. Ik kan iedereen Wildenberg advocaten van harte aanbevelen!
M D.
5 sterren voor Wildenberg Advocaten en dan met name Mevr. Karlijn van Duivendijk. Zij heeft mij lange tijd bijgestaan na een fietsongeval. Niets was haar teveel. Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad. Dat waardeerde ik zeer. Dat heeft me goed gedaan. Ze heeft me ook goed gewezen op mijn rechten, ik had daar absoluut geen weet van. Mijn hartelijk dank nogmaals M. de Bondt
Jamal
Zeer fijne ervaring gehad met zowel mevrouw Kok als mevrouw Ebbeng-Horstman.Altijd goed in zowel service als communicatie.
liesjet V.
Ervaren, vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.
adrie F.
Heel tevreden en fijn geholpen.
js_loader
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site