Kennislunch juni 2023

donderdag 22 juni 2023

Graag nodigen wij u uit voor een kennislunch op donderdag 22 juni aanstaande in De Goffert in Nijmegen. Samen met onze gewaardeerde partner Konings Maters Accountants & Adviseurs hebben wij twee interessante thema's gekozen om met u te bespreken.

Het beëindigen van een overeenkomst: hoe gaat dat in zijn werk? 
Wanneer je een overeenkomst sluit met een andere partij, dan ontstaan er verplichtingen. Door middel van deze overeenkomst verbind je je aan een andere (bij de overeenkomst betrokken) partij. Door het sluiten van een overeenkomst ontstaan er wederzijdse rechten en plichten voor beide partijen. De situatie kan zich voordoen dat één van de partijen of zelfs beide partijen van de overeenkomst af willen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de situatie dat je de overeenkomst niet meer wil of kunt nakomen, omdat je niet meer kan voldoen aan de uit de overeenkomst voortvloeiende verplichtingen. De vraag doet zich in zo’n geval voor op welke manier je van de overeenkomst af kunt komen. Wanneer en op welke manier je van een overeenkomst kunt afkomen, zal Paul van Buul bespreken.

Groei van de onderneming
Bent u bezig om uw onderneming te laten groeien? Vast wel, maar er zijn vele manieren om hier vorm aan te geven. Kiest u bijvoorbeeld voor autonome groei, zoekt u andere ondernemingen om mee samen te werken of zelfs over te nemen of te fuseren. Wellicht combinaties van deze, onze adviseurs zijn hier dagelijks mee bezig. Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen wij u mee in de groeipaden waar wij in adviseren en laten wij u zien waar mogelijke kansen voor u liggen.

Bent u erbij?

Programma

Vanaf 11.45 uur - ontvangst met koffie/thee

12.00-12.30 uur - aan het woord: Wildenberg Advocaten
Thema: Het beëindigen van een overeenkomst: hoe gaat dat in zijn werk?

12.30-13.00 uur – lunchbuffet

13.00-13.30 uur - aan het woord: Konings Maters
Thema: Groei van de onderneming, welke kansen zijn en of liggen er?

Vanaf 13.30 uur - einde programma
Mogelijkheid om vragen te stellen en na te praten

Locatiegegevens
Hoofdingang Goffertstadion
Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen

AanmeldenKennislunch

Locatie Hoofdingang Goffertstadion

Donderdag 22 juni 2023

Van 11:45 tot 13:30 uur

Kennissessie

Niveau: Basis

Heeft u vragen?

Neem contact op met mr. Paul van Buul.

Email
Telefoon