5 april, 2022

Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest

Beste Edita en Vincent.
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige steun die ik ervaren heb in mijn stroef proces naar de uiteindelijk afronding van mijn werk. Het altijd luisterend oor, jullie professionaliteit en mede door het feit , dat ik mijn vertrouwen en veiligheid volledig kwijt was, is het uiteindelijk gelukt. Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest, zeker door het gruwelijke incident dat mij is overkomen. Jullie zijn een geolied team, jullie bundelen jullie kracht en expertise en halen samen het beste in jullie zelf naar boven. Complimenten hiervoor! Ik zal jullie met trots jullie aanbevelen, mocht dit nodig zijn. Tenslotte wens ik jullie alle goeds, en blijf ‘ helder’ in deze bizarre wereld.

Hartelijke groet,
Els

U mag dit bericht delen:

Onderwerpen

Tags