Workshop "Actualiteiten Arbeidsrecht"

Nieuwe wetswijzigingen

Tijdens de workshop zullen we onder meer stilstaan bij de wetswijzigingen die per 1 augustus 2022 worden doorgevoerd als gevolg van de implementatie van de Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Deze wetswijzigingen hebben directe gevolgen voor u als werkgever. Daarnaast zal aandacht worden besteed aan actuele post-corona perikelen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe het nu precies zit met thuiswerken. Kan er überhaupt (nog) wel gesproken worden van een ‘recht op’ thuiswerken? Kunnen werknemers ongelimiteerd thuiswerken?

Wij gaan de workshop ook interactief maken! Dat betekent dat alle deelnemers de mogelijkheid krijgen om vooraf vragen te stellen over het onderwerp van de workshop. Deze beantwoorden wij uiteraard graag voor u tijdens de workshop. Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag die niet direct met de nieuwe wet- en regelgeving verband houdt? Dan horen we dat ook graag. U kunt uw vraag vermelden in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier.

Tot slot bieden wij u de ruimte om samen met één van uw relaties naar de workshop te komen. Indien u een relatie wilt meebrengen, vragen wij u dit te vermelden in het aanmeldformulier.

Het programma is als volgt:

  • 15:00 uur inloop met koffie en thee
  • 15:15 uur start workshop
  • 16:00 uur pauze met koffie en thee
  • 16:15 uur vervolg workshop
  • 17:00 -17:30 uur borrel

Wij zien u graag op 5 juli 2022.

Er is plaats voor maximaal dertig deelnemers. VOL = VOL!

Aanmelden kan via onderstaande button tot uiterlijk donderdag 30 juni a.s.

Aanmeldenworkshop

Locatie kantoor Wildenberg Advocaten

Dinsdag 5 juli 2022

Van 15:00 tot 17:00 uur

Workshop

Niveau: Basis

Heeft u vragen?

Neem contact op met mr. Saskia Regtuit.

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak

Op 4 mei 2023 werd ik aangereden door een automobilist die door het rode licht reed. Niet alleen mijn fiets was ernstig beschadigd, maar ikzelf ook helaas.

Wildenberg advocaten en met name Karlijn van Duivendijk, hebben mij heel goed geholpen met de afwikkeling van deze zaak en hebben mij een fijne ondersteuning gegeven om letterlijk en figuurlijk van de schrik te bekomen!

Ik wil Karlijn nogmaals van harte bedanken hiervoor. 🙂

Marian Kok

Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad

5 sterren voor Wildenberg Advocaten en dan met name Mevr. Karlijn van Duivendijk. Zij heeft mij lange tijd bijgestaan na een fietsongeval. Niets was haar teveel. Ze heeft altijd veel aandacht en een luisterend oor voor mij gehad. Dat waardeerde ik zeer. Dat heeft me goed gedaan. Ze heeft me ook goed gewezen op mijn rechten, ik had daar absoluut geen weet van. Mijn hartelijk dank nogmaals.

anoniem

Email
Telefoon
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site