Workshop "Actualiteiten Arbeidsrecht"

Nieuwe wetswijzigingen

Tijdens de workshop zullen we onder meer stilstaan bij de wetswijzigingen die per 1 augustus 2022 worden doorgevoerd als gevolg van de implementatie van de Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Deze wetswijzigingen hebben directe gevolgen voor u als werkgever. Daarnaast zal aandacht worden besteed aan actuele post-corona perikelen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe het nu precies zit met thuiswerken. Kan er überhaupt (nog) wel gesproken worden van een ‘recht op’ thuiswerken? Kunnen werknemers ongelimiteerd thuiswerken?

Wij gaan de workshop ook interactief maken! Dat betekent dat alle deelnemers de mogelijkheid krijgen om vooraf vragen te stellen over het onderwerp van de workshop. Deze beantwoorden wij uiteraard graag voor u tijdens de workshop. Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag die niet direct met de nieuwe wet- en regelgeving verband houdt? Dan horen we dat ook graag. U kunt uw vraag vermelden in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier.

Tot slot bieden wij u de ruimte om samen met één van uw relaties naar de workshop te komen. Indien u een relatie wilt meebrengen, vragen wij u dit te vermelden in het aanmeldformulier.

Het programma is als volgt:

  • 15:00 uur inloop met koffie en thee
  • 15:15 uur start workshop
  • 16:00 uur pauze met koffie en thee
  • 16:15 uur vervolg workshop
  • 17:00 -17:30 uur borrel

Wij zien u graag op 5 juli 2022.

Er is plaats voor maximaal dertig deelnemers. VOL = VOL!

Aanmelden kan via onderstaande button tot uiterlijk donderdag 30 juni a.s.

Aanmeldenworkshop

Locatie kantoor Wildenberg Advocaten

Dinsdag 5 juli 2022

Van 15:00 tot 17:00 uur

Workshop

Niveau: Basis

Heeft u vragen?

Neem contact op met mr. Saskia Regtuit.

Email
Telefoon