HR meets Legal

Dinsdag 6 juni 2023

Wildenberg Advocaten en Linde People Consultancy presenteren een fris en interactief concept dat een brug tussen HR en de juridische wereld slaat. Onze vakgebieden zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Met genoegen presenteren wij ons nieuwe concept “HR meets legal”. Wij nodigen jou graag uit voor de eerste editie van “HR meets Legal” die zal plaatsvinden op dinsdag 6 juni 2023 om 13:00 uur ten kantore van Wildenberg Advocaten.

Je hoeft deze middag niet stil te zitten. Je zult door Vincent van Waterschoot worden meegenomen in de arbeidsovereenkomst van de toekomst. Niet alleen zal inzicht worden gegeven in de veranderde behoeftes van werknemers, maar ook zal samen met jou nagedacht worden over de wijze waarop de nieuwe generatie werknemers aan jouw organisatie gebonden kan worden en hoe men dit kan vertalen naar een toekomstbestendige arbeidsovereenkomst. Middels een interactief gesprek word je uitgedaagd om zelf een arbeidsovereenkomst van de toekomst te formuleren.

Daarnaast zal Sander Evers van Escape2Change je kennis laten maken met zijn Escapegame, die als onderdeel van verschillende selectie-en ontwikkeltrajecten kan worden ingezet. Tijdens het spelen van deze game leer je hoe je als HR-professional zo objectief mogelijk competenties beoordeelt én hoe gedragspatronen van jouw team doorbroken kunnen worden.

Na de twee workshops is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken tijdens een verzorgde borrel.

Zien wij je op dinsdag 6 juni 2023 bij “HR meets Legal”? Meld je gauw aan, want er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar! Klik hier om je aan te melden.

Reserveer alvast uw plek. Vol = vol!
U kunt zich uiterlijk tot en met woensdag 31 mei a.s. aanmelden.

Aanmeldenworkshop

Locatie kantoor Wildenberg Advocaten

Dinsdag 6 juni 2023

Van 13:00 tot 16:30 uur

Workshop

Niveau: Basis

Heeft u vragen?

Neem contact op met mr. Saskia Regtuit.

Email
Telefoon
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site