Arbo meets Legal 2024

Gen Z: boeien, binden en behouden

donderdag 23 mei 2024

Arbo meets Legal is terug van weggeweest!

Met groot enthousiasme kondigen wij, Next Bedrijfsartsen en Wildenberg Advocaten, aan dat wij opnieuw de handen ineenslaan om voor jou een onvergetelijke theatermiddag te organiseren, waarin we door middel van regietheater met acteurs een reis zullen maken door de (belevings)wereld van de jonge generatie werknemers.

Je zult het ongetwijfeld herkennen: de arbeidsmarkt is krap en het is op zijn zachtst gezegd moeilijk werknemers aan te trekken en te behouden. Dit geldt des te meer voor de jonge generatie werknemers, die een groeiende focus op de werk-privébalans heeft, hoge eisen aan de werkgever stelt en minder gebonden aan de organisatie lijkt, maar ook veel van zichzelf eist en gebukt lijkt te gaan onder een grote prestatiedruk. Werkgevers staan daardoor voor grote, nieuwe uitdagingen.

Wij nodigen je graag uit om samen met ons de uitdaging aan te gaan hoe je het beste op deze jonge generatie werknemers kunt inspelen. Tijdens deze theatermiddag zullen we je meenemen op de levensreis van de jonge sollicitant die gedurende zijn carrière worstelt met de balans tussen werk en privé. Vraagstukken als: “Hoe houd je je werknemers fit en vitaal?”, “Waar liggen de behoeftes van de jonge generatie werknemers” en “Hoe ga je het goede gesprek met elkaar aan” zullen vanuit zowel juridisch als medisch perspectief aan de orde komen.

Na deze inspirerende middag ga je niet alleen naar huis met een glimlach op je gezicht dankzij onze geweldige acteurs, maar heb je ook nieuwe inzichten op de huidige generatie werknemers verkregen.

We zien er enorm naar uit om je op 23 mei 2024 te mogen verwelkomen en van en met elkaar te leren hoe we de gezonde balans bewaren tussen de verwachtingen van de jonge generatie en de realiteit van de werkomgeving.

Zien we je 23 mei 2024? Meld je dan via onderstaande button aan. De inloop is vanaf 13.30 uur en het programma duurt van 14.00 uur tot ± 16.45 uur, waarna aansluitend een hapje en een drankje geserveerd zal worden. Graag tot dan!

Aanmelden

Lindenberg Cultuurhuis, Ridderstraat 23, Nijmegen

Donderdag 23 mei 2024

Van 13:30 tot 16:45 uur

Theatermiddag

Niveau: Basis

Heeft u vragen?

Neem contact op met mr. Saskia Regtuit

Email
Telefoon
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site