Loop de vijf km mee voor een goede zaak!
6 juli, 2020

Loop de vijf km mee voor een goede zaak!

Afstanden lopen op afstand

Sinds jaar en dag werken de advocaten van Wildenberg samen met de Rechtsanwälten van SOP - Rechtsanwälte Scholten, Oberem & Partner (SOP) te Kleef. Zo wisselen wij kennis uit op het gebied van regelgeving en maken wij juridische bijstand door een Duitse, of juist een Nederlandse advocaat mogelijk. Naast deze professioneel-inhoudelijke samenwerking vormen wij bovendien regelmatig een sportief team op evenementen in Nederland of Duitsland. Anno 2020 gaan de dingen wat anders dan we gewend zijn en daarom hebben wij een gemeenschappelijke loop-uitdaging georganiseerd: op zondag 12 juli 2020 lopen de teams van SOP en Wildenberg ieder voor zich, en toch samen vijf kilometer. De individuele prestaties worden op foto vastgelegd en zullen in een gezamenlijk aangemaakt evenement op Facebook worden gedeeld. Wie op 12 juli 2020 geen tijd heeft, kan ook vooraf lopen.

Met dit bijzondere hardloopevenement steunen wij het Marikenhuis in Nijmegen. Dit inloophuis voor mensen met kanker heeft de sponsoractie “Geen Vierdaagse, wel gladiolen” in het leven geroepen, waarbij een Maldense kwekerij gladiolen aan het Marikenhuis beschikbaar stelt die daar kunnen worden besteld. De opbrengst is voor het Marikenhuis.

Alle vrienden van onze kantoren zijn van harte welkom om op zondag 12 juli mee te kijken, maar je kunt ook zelf meedoen aan deze uitdaging! Stuur je looptijd en selfie via Facebook-messenger in en we zorgen ervoor dat je tijd en foto wordt geplaatst in het evenement!

U mag dit bericht delen:

U mag dit bericht delen:

Onderwerpen

Tags