Dag van het Erfrecht
16 juni, 2023

Dag van het Erfrecht

Vandaag vindt voor derde keer de Dag van het Erfrecht plaats. Deze dag wordt georganiseerd door de verenigingen van erfrechtspecialisten van Nederland. Ook Wildenberg Advocaten neemt deel aan de Dag van het Erfrecht.

Financieel misbruik van ouderen

Dit jaar is er tijdens de Dag van het Erfrecht in het bijzonder aandacht voor het financieel misbruik van ouderen. Helaas komt financieel misbruik van ouderen veelvuldig en in allerlei vormen voor. Wat kunt u tijdens het leven van uw naaste ondernemen om hem/haar tegen financieel misbruik te beschermen? En als het kwaad al is geschied? Het komt namelijk geregeld voor dat het financieel misbruik pas bij het overlijden van uw naaste wordt ontdekt waardoor de nalatenschap een stuk kleiner blijkt te zijn dan u had verwacht.

Lokale Alliantie Veilig Ouder worden-Nijmegen (LAVON)

Onze collega Floor Klabbers neemt namens Wildenberg Advocaten deel aan de Lokale Alliantie Veilig Ouder worden-Nijmegen (LAVON). Binnen LAVON zetten de betrokken professionals uit verschillende beroepsgroepen zich samen in om financieel misbruik van ouderen te voorkomen, te melden, te stoppen en er tegenop te treden. Samen met de onderstaande professionals heeft Wildenberg Advocaten iedere dag aandacht voor het financieel misbruik van ouderen.

Advocaten Erfrecht

Maakt u zich zorgen dat er financieel misbruik van een naaste van u wordt gemaakt? En wenst u hierover meer informatie te verkrijgen? Neemt u dan vandaag geheel vrijblijvend telefonisch contact op met een van de advocaten uit de sectie Erfrecht via 024 – 232 96 80.

U mag dit bericht delen: