mr. Maxime de Coninck

mr. Maxime de Coninck

Advocaat sinds 2016
[email protected]

Elk juridisch conflict of probleem dat zich voordoet, heeft de potentie om (werk)geluk te verminderen en mensen ervan te weerhouden om te leven en ondernemen vanuit hun volle potentie. Dat is zonde en vaak onnodig. Door afspraken bijvoorbeeld goed vast te leggen, kunnen veel geschillen worden voorkomen. Daar help ik graag bij.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik mijn werk met veel aandacht verricht. Dat merken mijn cliënten doordat ik nieuwsgierig ben, en mij verdiep in hun belangen en hun wensen. Ook heb ik zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan.

Als zich toch een conflict of probleem voordoet, help ik mijn cliënten door mijn oplossingsgerichte houding snel weer vooruit. Zo zorg ik ervoor dat mijn cliënten hun energie weer kunnen richten op waar het werkelijk om gaat.Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de hierboven met een * aangeduide expertise geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten)
Lid Bites & Business

Ervaringen van cliënten

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site