mr. Maxime de Coninck

mr. Maxime de Coninck

Advocaat
[email protected]

Meer over mij

Elk juridisch conflict of probleem dat zich voordoet, heeft de potentie om (werk)geluk te verminderen en mensen ervan te weerhouden om te leven en ondernemen vanuit hun volle potentie. Dat is zonde en vaak onnodig. Door afspraken bijvoorbeeld goed vast te leggen, kunnen veel geschillen worden voorkomen. Daar help ik graag bij.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik mijn werk met veel aandacht verricht. Dat merken mijn cliënten doordat ik nieuwsgierig ben, en mij verdiep in hun belangen en hun wensen. Ook heb ik zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan.

Als zich toch een conflict of probleem voordoet, help ik mijn cliënten door mijn oplossingsgerichte houding snel weer vooruit. Zo zorg ik ervoor dat mijn cliënten hun energie weer kunnen richten op waar het werkelijk om gaat.Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de hierboven met een * aangeduide expertise geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten)
Lid Bites & Business

Ervaringen van cliënten

Kortom een top advocaat die je een goed gevoel van ondersteuning geeft

Graag schrijf ik een review over de ondersteuning van Maxime bij mijn zaak. Maxime heb ik leren kennen als een uitstekend en kundig advocaat met heel veel kennis. Maar naast deze professionele skills geeft ze absoluut een goede persoonlijke ondersteuning bij de zaak. Ik heb haar leren kennen als iemand met een goed warm hart voor de cliënt. Iemand die goed kan luisteren en emotie die vaak speelt bij jou als cliënt in goede banen kan leiden. Ze reageert adequaat en snel op tussentijdse situaties en brengt jou de case in goede begrijpelijke taal. Ze geeft rust en is zeer professioneel. Kortom een top advocaat die je een goed gevoel van ondersteuning geeft. Ik gun iedereen zo´n advocaat bij zijn zaak!

M. Zegers

Mijn complimenten voor deze jonge advocate, een warme, betrokken en des te krachtigere benadering

Bij deze wou ik graag mijn complimenten doorgeven voor Mevr. M.J. de Coninck, die me uitstekend geholpen heeft met een zeer langlopend conflict, wat ik had met mijn buurman. Mevr. Maxime de Coninck heeft uitstekend werk verricht, ze kwam zich spoedig persoonlijk terdege op de hoogte stellen van de situatie en heeft een mogelijke rechtszaak met mij in een goede samenwerking en met aanvulling van mijn kant met relevante informatie, zorgvuldig en professioneel kunnen en willen voorbereiden. Intussen werd er elke keer naar een rechtvaardige oplossing gezocht, waarbij de buurman vele malen vals spel speelde. Mijn complimenten voor deze jonge advocate, een warme, betrokken en des te krachtigere benadering. Tenslotte zijn we tot een rechtvaardige en bevredigende oplossing gekomen.

GZ-psycholoog/Eerstelijnspsycholoog

Ik ben haar enorm dankbaar voor de fijne en goede steun die zij mij gegeven heeft

Ik ben bij Maxime de Coninck terecht gekomen via onze rechtsbijstandverzekering vanwege ontbinding van mijn arbeidsovereenkomst en om een vaststellingsovereenkomst op te stellen. Vanaf het allereerste moment heeft Maxime mij keer op keer zeer deskundig, professioneel, vriendelijk en bijzonder behulpzaam geholpen. Daarnaast is ze heel prettig in de omgang en was erg goed bereikbaar voor vragen en/of advies. Maxime is zeer goed op de hoogte van alle rechten en regels en mede hierdoor heb ik mij erg gehoord en gesteund gevoeld door haar. Bij iedere reactie vanuit de tegenpartij ( werkgever en/of UWV) reageerde Maxime direct en accuraat en kon ik erop vertrouwen dat zij het tot op de bodem uitzocht! Ik ben haar enorm dankbaar voor de fijne en goede steun die zij mij gegeven heeft.

Laura Luijten

Maxime nam alle tijd voor dit eerste gesprek en ik voelde me meteen vertrouwd

Ik ben via een vriendin bij Wildenberg advocaten terecht gekomen toen ik een geschil kreeg over een betaling van een eindafrekening met mijn oud werkgever. Ik werd uiterst vriendelijk telefonisch te woord gestaan door Maxime de Coninck en gelijk wist ze me kundig te informeren over mijn rechten en plichten inzake het geschil en dat stelde me alvast gerust. Maxime nam alle tijd voor dit eerste gesprek en ik voelde me meteen vertrouwd bij dit advocatenkantoor. Uiteindelijk is het geschil sneller opgelost dan verwacht, maar wat ik erg waardeerde aan Maxime was haar bereidheid om me waar mogelijk te helpen met juridische steun en dat ze me nooit het gevoel heeft gegeven dat het zinloos was om dit geschil aan te vechten (wat me door enkele advocaten die ik eerder sprak wel gezegd was). Mijn dank is groot!

Anoniem

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site