mr. Maxime de Coninck

mr. Maxime de Coninck

Advocaat sinds 2016
[email protected]

Elk juridisch conflict of probleem dat zich voordoet, heeft de potentie om (werk)geluk te verminderen en mensen ervan te weerhouden om te leven en ondernemen vanuit hun volle potentie. Dat is zonde en vaak onnodig. Door afspraken bijvoorbeeld goed vast te leggen, kunnen veel geschillen worden voorkomen. Daar help ik graag bij.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik mijn werk met veel aandacht verricht. Dat merken mijn cliënten doordat ik nieuwsgierig ben, en mij verdiep in hun belangen en hun wensen. Ook heb ik zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan.

Als zich toch een conflict of probleem voordoet, help ik mijn cliënten door mijn oplossingsgerichte houding snel weer vooruit. Zo zorg ik ervoor dat mijn cliënten hun energie weer kunnen richten op waar het werkelijk om gaat.Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de hierboven met een * aangeduide expertise geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VJAA (Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten)
Lid Bites & Business

Ervaringen van cliënten

Maxime nam alle tijd voor dit eerste gesprek en ik voelde me meteen vertrouwd

Ik ben via een vriendin bij Wildenberg advocaten terecht gekomen toen ik een geschil kreeg over een betaling van een eindafrekening met mijn oud werkgever. Ik werd uiterst vriendelijk telefonisch te woord gestaan door Maxime de Coninck en gelijk wist ze me kundig te informeren over mijn rechten en plichten inzake het geschil en dat stelde me alvast gerust. Maxime nam alle tijd voor dit eerste gesprek en ik voelde me meteen vertrouwd bij dit advocatenkantoor. Uiteindelijk is het geschil sneller opgelost dan verwacht, maar wat ik erg waardeerde aan Maxime was haar bereidheid om me waar mogelijk te helpen met juridische steun en dat ze me nooit het gevoel heeft gegeven dat het zinloos was om dit geschil aan te vechten (wat me door enkele advocaten die ik eerder sprak wel gezegd was). Mijn dank is groot!

Anoniem

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site