Advocaat Wildenberg

mr. Ad Trouwborst

Advocaat

Meer over mij

Oog voor detail, maar met een brede en nuchtere blik op het geheel. Die combinatie vind ik belangrijk.

Toen ik begon als advocaat, had ik als ondernemer ruim 15 jaren ervaring onder de riem. Je eigen pad bewandelen, dat is in mijn ogen het mooiste wat er is. Eigen keuzes maken en daar vol voor gaan. Dat doe je niet alleen als ondernemer. Een goede advocaat doet dat ook. Toch spreken ondernemers en advocaten bepaald niet altijd dezelfde taal. Dat is waar mijn ervaring goed van pas komt.

Een heldere kijk op abstracte juridische materie, maar wel op zoek naar een pragmatische oplossing die – wat mij betreft zo veel als mogelijk – recht doet aan alle betrokken belangen. Daar ga ik voor.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

ICT, Intellectueel Eigendomsrecht en Privacy
Insolventierecht
Ondernemingsrecht
Vastgoed en Huurrecht
“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Burgerlijk Procesrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.”

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Voorzitter klachtencommissie woningcorporatie Mooiland
Lid Jonge Balie Gelderland

Ervaringen van cliënten

Hij heeft mij op uiterst professionele en betrokken wijze geholpen

Door mijn rechtsbijstandsverzekering naar dit bedrijf verwezen, advocaat Trouwborst in het bijzonder. Hij heeft mij op uiterst professionele en betrokken wijze geholpen om een zaak te winnen en later in der minne te schikken. Zie het profiel van advocaat Trouwborst voor zijn specifieke expertise

Jongsma

Zonder de tussenkomst van de heer Trouwborst was het ons niet gelukt

Wij hebben het contact met Wildenberg Advocaten als zeer prettig ervaren. Zonder de tussenkomst van de heer Trouwborst was het ons niet gelukt om het gewenste resultaat te behalen. Nogmaals bedankt.

Cindy Kansil-Smeding van Smeding Bouwkundig Adviesbureau

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site