mr. Andries van der Wijk

Advocaat

Contact opnemen?
Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Sinds 2012 ben ik bij Wildenberg Advocaten werkzaam als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht (waaronder incasso- en executierecht).

U kunt onder andere bij mij terecht voor:

  • Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenregelingen
  • Advies en bijstand in (arbeidsrechtelijke) procedures bij de kantonrechter en het UWV (WERKbedrijf)
  • Advies en bijstand in verbintenisrechtelijke geschillen

Stuur een email

Ervaringen van cliënten

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever.

Via mijn rechtsbijstand verzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een VSO. Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de VSO in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.   (Anoniem)

Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid …. is de vaststellingsovereenkomst … in alle rust tot stand gekomen

Via mijn rechtsbijstandsverzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een vaststellingsovereenkomst.

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de vaststellingsovereenkomst in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.

(Anoniem)

Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest!

Ik heb Andries van der Wijk ervaren als zeer deskundig en professioneel. Het was erg prettig om te kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hierdoor viel er een grote last van mijn schouders in een periode van stress. In ons eerste telefoongesprek stelde Andries mij gerust en gaf hij mij direct tips hoe te handelen. Ook in de vervolgcontacten heeft hij mij bij elke stap steeds voorgehouden wat de opties waren en mij heel duidelijk geïnformeerd. Telefoontjes en e-mails werden altijd snel door hem beantwoord. Ik voelde mij hierdoor heel serieus genomen. Zonder zijn hulp had ik mijn arbeidsrechtelijke kwestie nooit op een goede wijze kunnen afronden en had ik nooit zoveel support gevoeld. Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest! Steekwoorden hierbij zijn; snelle, prettige en heldere communicatie. Het heeft allemaal enorm veel betekend voor mij dus nogmaals mijn oprechte dank!

Voor mij is klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. Niet alleen het contact met mijn advocaat, maar ook het contact met het secretariaat heb ik als zeer prettig ervaren; vriendelijk en correct, het was nooit teveel gevraagd.

Ik kan iedereen die in deze moeilijke tijd zijn baan gaat verliezen aanraden eens te informeren bij advocatenkantoor Wildenberg Advocaten wat de mogelijkheden zijn.

A. Moerkerk-Sassen (telefonisch adviseur zakelijke markt)

Laad meer (5)

Gerelateerd nieuws


Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site