mr. Andries van der Wijk

Advocaat sinds 2010
[email protected]

Sinds 2012 ben ik bij Wildenberg Advocaten werkzaam als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht (waaronder incasso- en executierecht).

U kunt onder andere bij mij terecht voor:

  • Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenregelingen
  • Advies en bijstand in (arbeidsrechtelijke) procedures bij de kantonrechter en het UWV (WERKbedrijf)
  • Advies en bijstand in verbintenisrechtelijke geschillen

Ervaringen van cliënten


Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever.

Via mijn rechtsbijstand verzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een VSO. Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de VSO in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.   (Anoniem)

Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid …. is de vaststellingsovereenkomst … in alle rust tot stand gekomen

Via mijn rechtsbijstandsverzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een vaststellingsovereenkomst.

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de vaststellingsovereenkomst in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.

(Anoniem)

Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest!

Ik heb Andries van der Wijk ervaren als zeer deskundig en professioneel. Het was erg prettig om te kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hierdoor viel er een grote last van mijn schouders in een periode van stress. In ons eerste telefoongesprek stelde Andries mij gerust en gaf hij mij direct tips hoe te handelen. Ook in de vervolgcontacten heeft hij mij bij elke stap steeds voorgehouden wat de opties waren en mij heel duidelijk geïnformeerd. Telefoontjes en e-mails werden altijd snel door hem beantwoord. Ik voelde mij hierdoor heel serieus genomen. Zonder zijn hulp had ik mijn arbeidsrechtelijke kwestie nooit op een goede wijze kunnen afronden en had ik nooit zoveel support gevoeld. Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest! Steekwoorden hierbij zijn; snelle, prettige en heldere communicatie. Het heeft allemaal enorm veel betekend voor mij dus nogmaals mijn oprechte dank!

Voor mij is klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. Niet alleen het contact met mijn advocaat, maar ook het contact met het secretariaat heb ik als zeer prettig ervaren; vriendelijk en correct, het was nooit teveel gevraagd.

Ik kan iedereen die in deze moeilijke tijd zijn baan gaat verliezen aanraden eens te informeren bij advocatenkantoor Wildenberg Advocaten wat de mogelijkheden zijn.

A. Moerkerk-Sassen (telefonisch adviseur zakelijke markt)

Mocht ik ooit in de toekomst nog eens juridisch advies of ondersteuning nodig hebben, zal ik er geen moment aan twijfelen om weer bij Wildenberg Advocaten aan te kloppen

Andries van der Wijk heeft mij gedurende een jaar bijgestaan in een conflict waarin ik zowel als bestuurder, aandeelhouder, en werknemer van een bedrijf verwikkeld was. Hij deed dit met voortreffelijke professionaliteit en een uitstekende juridische kennis. Zijn persoonlijke betrokkenheid, inzet, en begeleiding bij deze complexe zaak waren zeer waardevol en hebben een fantastisch resultaat in de rechtbank opgeleverd. Grote complimenten en respect!

Anoniem (bij navraag kunnen wij u in contact brengen met deze klant)

Door een professionele, geruststellende en persoonlijke houding, heeft Andries van der Wijk mij bijgestaan in een arbeidskwestie

Andries van der Wijk heeft mij op een zeer prettige manier bijgestaan om een dreigend arbeidsconflict met mijn werkgever op te lossen. Door zijn persoonlijke benadering, goede advies en kennis van zaken ben ik gesterkt de dialoog met mijn werkgever en aanstaande werkgever aangegaan om een dreigend arbeidsconflict voor te zijn. Andries was altijd persoonlijk bereikbaar zodat ik snel zijn advies kon inwinnen. Dit heeft mij enorm gesteund. Nu kan ik met vol vertrouwen beginnen aan een nieuwe baan! Anoniem

Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren

Andries van der Wijk heeft op een vakkundige en voor ons bijzonder plezierige wijze het geschil weten te beslechten dat wij met het technische expertisebureau hadden, dat eerder de aankoopkeuring van ons zeiljacht verrichtte. Bij die keuring zag het expertisebureau een ernstig gebrek aan het verfsysteem over het hoofd. De kosten die wij moesten maken voor herstel van de schade bedroegen meer dan een kwart van de aankoopprijs. Het ging ons in de eerste plaats om financiële compensatie, maar gaandeweg dit slepende geschil werd voor ons ook de erkenning door de tegenpartij van hun ongelijk een morele factor van belang. Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren. Wij bevelen Andries van harte aan. Joost Tersteeg en Monique van Voornveld

Wildenberg Advocaten is een advocatenkantoor dat niet alleen beweert oog te hebben voor ons belang maar dat ook daadwerkelijk heeft

Wij werken met HC Beveiliging sinds 2006 samen met Wildenberg advocaten, destijds binnengekomen bij Jan van Halder. Inmiddels is Andries van der Wijk alweer een aantal jaren onze huisadvocaat. Andries weet steeds haarfijn de vinger op de pijnlijke plek te leggen en houdt daarbij onze belangen steeds in het oog en wijst ons op de mogelijke strategieën en weet ons standpunt, op de juiste toon, te verwoorden. Tot op de dag van vandaag verloopt deze samenwerking uitstekend en zijn wij hierover uitermate tevreden. Wij verwijzen regelmatig relaties door naar Wildenberg Advocaten en ook daarin worden wij niet teleurgesteld. Bij het kantoor kunnen wij, door de diversiteit aan specialisaties, met al onze kwesties terecht. Hierdoor zitten wij altijd met de juiste specialist om tafel. Door de persoonlijke benadering en ook de sociale evenementen die er georganiseerd worden, ben je als relatie bekend bij het kantoor en is het kantoor bekend bij ons, waardoor je bovendien nooit met een “vreemde” om tafel zit. Dit praat en werkt wel zo makkelijk. HC Beveiliging BV, Frank Hendriks (adjunct-directeur)

Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie

Inhoudelijk sterk, snel en to-the-point. Zo heb ik Andries leren kennen toen ik afscheid moest nemen van mijn werkgever en hij mij bijstond. Niet alleen zijn juridische kennis geeft vertrouwen, maar ook begrijpt hij snel de cultuur en de wensen van beide partijen. Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie. W.H. Andrée (hoofdredacteur)

Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site