Advocaat mr. Andries van der Wijk

mr. Andries van der Wijk

Advocaat
Vereniging van Incasso en Procesadvocaten

Meer over mij

Een heldere juridische analyse maken en deze omzetten in een praktische, doelgerichte aanpak. Dat is hoe ik graag werk. Niet alleen het beste resultaat behalen, maar ook de persoonlijke belangen van mijn cliënten gedurende de behandeling van hun zaak zo scherp mogelijk voor ogen houden. Wat beweegt mijn cliënt, waar wil zij/hij heen en welk doel wil zij/hij bereiken? Wat is het meest belangrijk? In elke zaak streef ik naar een optimaal resultaat, waarmee een cliënt ook echt verder kan, nu èn in de toekomst. En als het nodig is, vragen we de rechter om een oordeel te geven en sta ik u daarin van A tot Z bij.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

"In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid Vereniging incasso- en procesadvocaten
Lid Ondernemers in Bedrijf

Ervaringen van cliënten

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever.

Via mijn rechtsbijstand verzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een VSO. Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de VSO in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.   (Anoniem)

Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid …. is de vaststellingsovereenkomst … in alle rust tot stand gekomen

Via mijn rechtsbijstandsverzekeraar ben ik in contact gekomen met Andries, het betrof een situatie om te komen tot een vaststellingsovereenkomst.

Vanaf het eerste begin werd ik goed bijgestaan en was hij een professionele  intermediair tussen mij en mijn voormalige werkgever. Door zijn gestructureerde zakelijke benadering, goede bereikbaarheid en het reageren op de juiste momenten is de vaststellingsovereenkomst in wederzijds vertrouwen maar ook in alle rust tot stand gekomen. Hierdoor heb ik dit traject goed kunnen afsluiten en ben ik alweer volop bezig met mijn nieuwe uitdaging.

(Anoniem)

Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest!

Ik heb Andries van der Wijk ervaren als zeer deskundig en professioneel. Het was erg prettig om te kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hierdoor viel er een grote last van mijn schouders in een periode van stress. In ons eerste telefoongesprek stelde Andries mij gerust en gaf hij mij direct tips hoe te handelen. Ook in de vervolgcontacten heeft hij mij bij elke stap steeds voorgehouden wat de opties waren en mij heel duidelijk geïnformeerd. Telefoontjes en e-mails werden altijd snel door hem beantwoord. Ik voelde mij hierdoor heel serieus genomen. Zonder zijn hulp had ik mijn arbeidsrechtelijke kwestie nooit op een goede wijze kunnen afronden en had ik nooit zoveel support gevoeld. Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest! Steekwoorden hierbij zijn; snelle, prettige en heldere communicatie. Het heeft allemaal enorm veel betekend voor mij dus nogmaals mijn oprechte dank!

Voor mij is klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. Niet alleen het contact met mijn advocaat, maar ook het contact met het secretariaat heb ik als zeer prettig ervaren; vriendelijk en correct, het was nooit teveel gevraagd.

Ik kan iedereen die in deze moeilijke tijd zijn baan gaat verliezen aanraden eens te informeren bij advocatenkantoor Wildenberg Advocaten wat de mogelijkheden zijn.

A. Moerkerk-Sassen (telefonisch adviseur zakelijke markt)

Mocht ik ooit in de toekomst nog eens juridisch advies of ondersteuning nodig hebben, zal ik er geen moment aan twijfelen om weer bij Wildenberg Advocaten aan te kloppen

Andries van der Wijk heeft mij gedurende een jaar bijgestaan in een conflict waarin ik zowel als bestuurder, aandeelhouder, en werknemer van een bedrijf verwikkeld was. Hij deed dit met voortreffelijke professionaliteit en een uitstekende juridische kennis. Zijn persoonlijke betrokkenheid, inzet, en begeleiding bij deze complexe zaak waren zeer waardevol en hebben een fantastisch resultaat in de rechtbank opgeleverd. Grote complimenten en respect!

Anoniem (bij navraag kunnen wij u in contact brengen met deze klant)

Laad meer (4)
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site