Advocaat mr. Edita Tešnjak

mr. Edita Vloedbeld-Tešnjak

Advocaat
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten NederlandNederlandse Advocaten Orde

Meer over mij

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als advocaat arbeids- en contractenrecht. In 2019 heb ik bovendien de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond (met een cijfer 8).

Mijn rol als advocaat beperkt zich niet tot het geven van juridisch advies over de rechtspositie van contractspartijen, reorganisaties of nieuwe wetgeving. Daar waar moet worden onderhandeld, onderhandel ik. Daar waar moet worden geprocedeerd, procedeer ik graag.

Mijn cliënten zijn van mij gewend dat ik duidelijk communiceer, betrokken ben, grondig onderzoek doe en een teamplayer ben.

Naast Nederlands en Engels sprekende cliënten, sta ik met regelmaat Joegoslavisch sprekende cliënten bij.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.”

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VAARA(Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland)
Lid VAAN(Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
Lid VvA(Vereniging voor Arbeidsrecht)
Lid NVOR{Nederlandse Vereniging voor Onderwijsrecht)
Lid Mercator Businessclub(tevens bestuurslid)

Ervaringen van cliënten

Door haar inbreng, heb ik een goed gevoel over gehouden

Edita heb ik leren kennen als een zeer deskundig en betrokken arbeidsjurist die oog heeft voor de beste oplossing vormgeven in een passend VSO-traject. Door haar inbreng, heb ik een goed gevoel over gehouden aan de uitdiensttreding bij mijn huidig werkgever.

anoniem

Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest

Beste Edita en Vincent.
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige steun die ik ervaren heb in mijn stroef proces naar de uiteindelijk afronding van mijn werk. Het altijd luisterend oor, jullie professionaliteit en mede door het feit , dat ik mijn vertrouwen en veiligheid volledig kwijt was, is het uiteindelijk gelukt. Bij jullie kan ik mezelf zijn en dat is heel belangrijk geweest, zeker door het gruwelijke incident dat mij is overkomen. Jullie zijn een geolied team, jullie bundelen jullie kracht en expertise en halen samen het beste in jullie zelf naar boven. Complimenten hiervoor! Ik zal jullie met trots jullie aanbevelen, mocht dit nodig zijn. Tenslotte wens ik jullie alle goeds, en blijf ‘ helder’ in deze bizarre wereld.
Hartelijke groet,
Els

Zeer tevreden met de samenwerking

Ik heb Edita leren kennen als iemand die goed luistert en vervolgens krachtig en duidelijk adviseert. Edita was snel en goed ingelezen in mijn zaak en schroomde niet om kritische vragen te stellen. Ik heb Edita ervaren als makkelijk bereikbaar, prettig in de communicatie en zeer vakkundig.

Geert-Jan Brandwijk, Technical Manager

Ze is professioneel; betrokken en zeer gedreven in haar vak

Edita Tešnjak heeft mijn belangen behartigd. Ze is professioneel; betrokken en zeer gedreven in haar vak. Ze had een duidelijk visie tijdens mijn zaak en dat geeft je als de klant een rust om verder te gaan. Ik ben heel tevreden met haar. Ik zal Edita zeker aanraden aan mensen die een goede advocaat nodig hebben! Tot slot: heel erg bedankt.

anoniem, zelfstandig ondernemer

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site