Wildenberg Advocaten

Vacatures

Open sollicitaties zijn altijd welkom

Bij Wildenberg Advocaten geloven we dat een advocatenkantoor meer is dan alleen een juridisch kenniscentrum. Wij zijn een middelgroot kantoor waar medewerkers en cliënten zich op hun gemak voelen. Toegankelijk en informeel, met beide benen op de grond, werken we samen in een plezierige en persoonlijke sfeer. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid gaan hand in hand. Een kantoor in beweging, dynamisch, met korte communicatielijnen, waar onze advocaten garant staan voor juridische advisering op het hoogste niveau en we bovendien veel ervaring hebben met het voeren van gerechtelijke procedures.

We hebben ruimte voor een advocaat, bij voorkeur met een eigen praktijk (danwel de capaciteiten om die te ontwikkelen), om zich bij ons aan te sluiten.

Ben jij een betrokken advocaat, die met plezier en een flinke dosis enthousiasme ons team wil komen versterken? Neem dan contact met ons op!

Voor andere functies hebben wij op moment geen vacatures. Natuurlijk kunt u ons altijd een open sollicitatie met CV sturen.

Wildenberg Advocaten
Mevrouw Susanne Schoenmakers-Felet (managementassistent)
[email protected]

Solliciteren kan ook via het sollicitatieformulier.

In onze privacyverklaring leest u meer over hoe wij omgaan met de persoonsgegevens welke wij van u verwerken.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Maximale uploadgrootte: 5MB
Sending
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site