We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment

Ik ben via een vriendin bij Wildenberg advocaten terecht gekomen toen ik een geschil kreeg over een betaling van een eindafrekening met mijn oud werkgever.
Ik werd uiterst vriendelijk telefonisch te woord gestaan door Maxime de Coninck en gelijk wist ze me kundig te informeren over mijn rechten en plichten inzake het geschil en dat stelde me alvast gerust. Maxime nam alle tijd voor dit eerste gesprek en ik voelde me meteen vertrouwd bij dit advocatenkantoor.
Uiteindelijk is het geschil sneller opgelost dan verwacht, maar wat ik erg waardeerde aan Maxime was haar bereidheid om me waar mogelijk te helpen met juridische steun en dat ze me nooit het gevoel heeft gegeven dat het zinloos was om dit geschil aan te vechten (wat me door enkele advocaten die ik eerder sprak wel gezegd was). Mijn dank is groot!

Anoniem