We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment

Ik ben bij Maxime de Coninck terecht gekomen via onze rechtsbijstandverzekering vanwege ontbinding van mijn arbeidsovereenkomst en om een vaststellingsovereenkomst op te stellen. Vanaf het allereerste moment heeft Maxime mij keer op keer zeer deskundig, professioneel, vriendelijk en bijzonder behulpzaam geholpen. Daarnaast is ze heel prettig in de omgang en was erg goed bereikbaar voor vragen en/of advies. Maxime is zeer goed op de hoogte van alle rechten en regels en mede hierdoor heb ik mij erg gehoord en gesteund gevoeld door haar. Bij iedere reactie vanuit de tegenpartij ( werkgever en/of UWV) reageerde Maxime direct en accuraat en kon ik erop vertrouwen dat zij het tot op de bodem uitzocht! Ik ben haar enorm dankbaar voor de fijne en goede steun die zij mij gegeven heeft.

Laura Luijten