Advocaat mr. Stefanie Vos-van Helvert

mr. Stefanie Vos-van Helvert

Advocaat

Meer over mij

Als advocaat familie- jeugd- en erfrecht vind ik het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke belangen van mijn cliënt. Een juridische kwestie kan namelijk veel invloed hebben, ook in de privésfeer. Samen met de cliënt zoek ik naar een resultaatgerichte oplossing waarbij vooraf een duidelijk plan van aanpak wordt gemaakt. Het streven is om in overleg met de andere partij tot een gezamenlijke oplossing te komen, maar als dit niet lukt dan zal ik een procedure zeker niet schuwen, mits het belang van de cliënt hiermee gediend is. Het belang van de cliënt staat bij mij te allen tijde voorop en ik wens samen de kwestie tot een goed eind te brengen. Samenwerken leidt mijns inziens tot de beste resultaten!

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

"In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met de rechtsgebieden Erfrecht en Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Bijzonder curator voor de Rechtbank Gelderland en Rechtbank Oost-Brabant
Lid Vereniging FJR(Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht)
Aspirant-lid VEAN(Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland)
Vrijwilliger bij het Omgangshuis Nijmegen

Ervaringen van cliënten

Bedankt voor de professionele aanpak

Stefanie, bedankt voor de professionele aanpak van mijn scheiding. Ik ben heel tevreden hoe het ging en verliep.

anoniem

Professioneel en helder advies

Gedurende ruim een jaar hebben wij bijstand gehad van advocaat S. Vos-van Helvert inzake een familiaire kwestie. Professioneel en helder advies op inhoud met daarlangs begrip voor een vervelende situatie waar wij in zaten. Tevens korte lijnen en afspraken omtrent afstemming. Wildenberg Advocaten is zeker aan te bevelen!

Sandra Hermans

Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven

Uit elkaar gaan als je kinderen hebt is al zwaar genoeg. Het wordt nog vele malen zwaarder als je op vele vlakken geen overeenstemming kunt bereiken met je ex. Helaas was de inzet van een advocaat noodzakelijk. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van mevr. S Vos- van Helvert van Wildenberg advocaten te Nijmegen. Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven. In mijn geval heeft het geresulteerd in een overeenkomst die voor iedereen rust zal gaan brengen.

Anoniem

Laad meer (5)
Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site