mr. Stefanie Vos-van Helvert

Advocaat
[email protected]

Meer over mij

Als advocaat familie- jeugd- en erfrecht vind ik het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke belangen van mijn cliënt. Een juridische kwestie kan namelijk veel invloed hebben, ook in de privésfeer. Samen met de cliënt zoek ik naar een resultaatgerichte oplossing waarbij vooraf een duidelijk plan van aanpak wordt gemaakt. Het streven is om in overleg met de andere partij tot een gezamenlijke oplossing te komen, maar als dit niet lukt dan zal ik een procedure zeker niet schuwen, mits het belang van de cliënt hiermee gediend is. Het belang van de cliënt staat bij mij te allen tijde voorop en ik wens samen de kwestie tot een goed eind te brengen. Samenwerken leidt mijns inziens tot de beste resultaten!


Expertises

“In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik met de hierboven met een * aangeduide expertise geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”


Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Bijzonder curator voor de Rechtbank Gelderland en Rechtbank Oost-Brabant
Lid Vereniging FJR(Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht)
Aspirant-lid VEAN(Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland)
Vrijwilliger bij het Omgangshuis Nijmegen

Ervaringen van cliënten

Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven

Uit elkaar gaan als je kinderen hebt is al zwaar genoeg. Het wordt nog vele malen zwaarder als je op vele vlakken geen overeenstemming kunt bereiken met je ex. Helaas was de inzet van een advocaat noodzakelijk. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van mevr. S Vos- van Helvert van Wildenberg advocaten te Nijmegen. Zeer kundig, realistisch en zeker een luisterend oor en gemeend medeleven. In mijn geval heeft het geresulteerd in een overeenkomst die voor iedereen rust zal gaan brengen.

Anoniem

Onder grote tijdsdruk wist Stefanie met twee gerichte adviesmomenten een juridische escalatie te voorkomen

In de afhandeling van een erfenis (o.a. een monumentale boerderij) met 23 erfgenamen waarvan enkele zich lieten vertegenwoordigen, ontstond opeens een escalatie door deze vertegenwoordigers, waardoor ik mijn belangen en interesse in deze boerderij ook met rechtshulp moest afzekeren. Onder grote tijdsdruk wist Stefanie met twee gerichte adviesmomenten een juridische escalatie te voorkomen en mijn belangen zeker te stellen, waardoor de boerderij toch mijn eigendom werd en de zaak is beslecht.

Anoniem

We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment

Persoonlijk heb ik niet het gevoel dat we ‘gewonnen’ hebben. Wel dat er recht gesproken is en dat de kinderen hierdoor weer positief door kunnen gaan met hun eigen leven. We zijn ons heel goed bewust dat dit vonnis het resultaat is van jouw juridische expertise en je commitment. Via dit medium is het onmogelijk om uiting te geven aan onze dankbaarheid, maar weet dat we dit enorm waarderen.

Anoniem

Laad meer (3)

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site