Ervaringen van cliënten


Haar handelen ging geheel professioneel en transparant

Als studente had ik nooit verwacht vanwege mijn school naar een advocaat te hoeven stappen. Toch werd het mij vanuit meerdere kanten aangeraden. Samen met mijn ouders zijn we gaan oriënteren in voor ons onbekend terrein. Hierin zijn we geheel op intuïtie afgegaan. Dat leidde ons tot Natalja Stommels, waar ik het ontzettend goed mee getroffen had. Haar handelen ging geheel professioneel en transparant. Dit stond absoluut niet in de weg van haar zorgzame en ondersteunende houding. Een combinatie die voor mij erg verrassend was in deze eerste ervaring met een advocaat/advocate. Haar tactvolle manier van handelen heeft mijn geschil opgelost, maar zelfs als dat niet was gebeurd was ik nog dankbaar geweest voor de manier waarop ze met mij en mijn situatie is omgegaan.

M. Suker (student)

Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar

Als woningcorporatie schakelen wij Wildenberg Advocaten met regelmaat in. Voornamelijk voor juridisch advies en ondersteuning bij overlast- en huurrechtzaken en contractrecht. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op openheid, integriteit en betrouwbaarheid. Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. Ze leveren deskundig advies, snel en op maat, mede door hun kennis van de branche, onze organisatie en hun lokale aanwezigheid.

We merken dat het Talis belang voorop staat met de juiste balans tussen zakelijk op de inhoud en menselijk in het contact. Betrokken, maar met de juiste afstand. Hierdoor blijven de adviezen professioneel, objectief en scherp. Af en toe houden ze ons spiegel voor en bieden vanuit hun vakgebied ons een reflectie op ons eigen handelen. En dat totaal maakt onze relatie waardevol.

- Woningcorporatie Talis – Walter Hamers en Ronald Leushuis (bestuurders)

Ik heb een groot vertrouwen in Natalja en dat is gedurende de vele jaren terecht gebleken

Onze eerste kennismaking was met Willem Kampschreur. Ik praat dan over het einde van 1999 / begin 2000. Mijn “vaste” contacten zijn echter altijd met Natalja Stommels geweest. Ik heb vanaf het begin altijd op een zeer prettige manier mogen samenwerken met het kantoor en dat geldt feitelijk voor een ieder waarmee ik te maken heb gehad, ongeacht de functie: vriendelijk, dienstverlenend en altijd snel reagerend. Begrippen die centraal staan of je nu telefoniste bent, secretaresse of jurist(e). Zoals ik al eerder aangaf heb ik geruime tijd met Natalja te maken gehad. Ik heb haar in de meest uiteenlopende juridische kwesties meegemaakt op het gebied van arbeidsrecht. Hoewel ik graag zoveel mogelijk zelf aanpak, ontkom ik er niet aan om zo af en toe juridisch advies, ondersteuning en hulp in te winnen. Natalja is dan voor mij de voor de hand liggende keuze. Zij kent de onderneming goed, maar daarnaast vind ik het van groot belang dat zij mij ook kent en mijn manier van denken in bepaalde zaken. Ik waardeer haar grote betrokkenheid bij een “zaak” en tevens ook haar kritische aanpak. Zij is recht door zee, gaat niets uit de weg, is meedenkend, is creatief in haar aanpak, oplossingsgericht en zeer prettig om mee te sparren. Ik heb een groot vertrouwen in Natalja en dat is gedurende de vele jaren terecht gebleken. Ik hoop uiteraard zo min mogelijk met arbeidsjuristen te maken te hebben. Echter wanneer ik dan toch iemand moet inschakelen, dan staat Natalja Stommels bovenaan mijn shortlist. - Vihamij Handel BV, Gerrit Klaassen (hoofd personeelszaken)

Het staat of valt met een goede samenwerking tussen de advocaat en de organisatie en dat is wat ik volop heb ervaren

Aandacht voor de mens! Als bibliotheek stonden we voor een zware en grote reorganisatie. Hierbij is het heel belangrijk om goede menselijke aandacht te kunnen blijven geven, juist in moeilijke omstandigheden. Deze aandacht heeft onze advocaat Natalja Stommels van Wildenberg Advocaten ruimschoots gegeven. Ze volgde het gehele reorganisatieproces en kon zo ook voor ons op maat, snel en kundig reageren wanneer nodig. Zij dacht mee met de situatie en gaf op gepaste wijze haar advies en oordeel. Het staat of valt met een goede samenwerking tussen de advocaat en de organisatie en dat is wat ik volop heb ervaren en is dan ook voor ons als bibliotheek heel prettig en ondersteunend verlopen. Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid, Dianne Weersink (directeur)

Social Media

Volg ons


Samenwerking

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site