Advocaat Wildenberg

mr. Marloes Kok

Advocaat

Meer over mij

Mijn doel is mijn cliënt als advocaat optimaal bij te staan. Hiervoor zet ik alles op alles en houd ik goed voor ogen wat nu eigenlijk het belang van cliënt is. Om dit belang te doorgronden vind ik het noodzakelijk mijn cliënt en het juridische probleem goed te leren kennen door hem of haar de juiste vragen te stellen. Aan deze menselijke kant van mijn vak hecht ik veel waarde. Het belang van cliënt streef ik na door te denken in oplossingen. Een gang naar de rechter is soms onvermijdelijk en ga ik zeker niet uit de weg.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

Letselschade en Verzekering
Personen- en Familierecht
Erfrecht
Algemeen Civiel Recht
"In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Letselschaderecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VJPP(Vereniging Jong Professionals Personenschade)
Aspirant-lid LSA(Vereniging van gespecialiseerde letseladvocaten)
Lid Jonge Balie Gelderland

Ervaringen van cliënten

Het is een hele fijne samenwerking geweest.

Na een conflict, in contact gekomen met Wildenberg advocaten, die ook erfrecht doen. Mevr M.G.A. Kok heeft mijn zaak behandeld. Het is een hele fijne samenwerking geweest en alles is goed opgelost. Als ik ooit in de toekomst weer eens een advocaat nodig heb, dan ga ik zeker terug naar Wildenberg advocaten in Nijmegen.

Jasmine

Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Ik heb gezien mijn werkzaamheden en ook mijn eigen advocatenverleden vaak met advocaten gewerkt. Daarom des te meer lof voor jouw benadering van deze kwestie. Hopelijk zal ik evenwel niet weer met jouw specialisme geconfronteerd worden. Ik heb in elk geval een kordate en oplossingsgerichte belangenbehartiger leren kennen.

Marcel Mock

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten

Dankzij jouw kennis en kunde hebben we de zaak snel en naar tevredenheid kunnen afsluiten. Je hebt een prettige manier van communiceren, zowel naar mij als naar de tegenpartij. Mocht het in de toekomst nodig zijn, zal ik zeker weer gebruik maken van jou/jullie kantoor.

Freek

Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd

Toen ik een advocatenkantoor voor mijn letselschade zocht, werd ik door kennissen doorverwezen naar Wildenberg advocaten en tot op heden ben ik ze hier dankbaar voor. Mijn zaak werd direct opgepakt en er werd door mevrouw Kok écht naar me geluisterd. Over iedere voortgang werd ik op de hoogte gebracht en ik ben zeer tevreden over de uiteindelijke afhandeling van mijn zaak. Mocht ik ooit weer genoodzaakt zijn een advocaat in te schakelen dan neem ik absoluut direct contact op met Wildenberg advocaten!

Kim Huijsmans

Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af

Nadat een jurist van de rechtsbijstandsverzekering er na diverse pogingen niet in geslaagd was bij de tegenpartij een financiële vergoeding (smartengeld) te verkrijgen, werd mijn casus in handen gegeven van Wildenberg Advocaten in Nijmegen, in de persoon van mevrouw mr. M.G.A. Kok, advocaat aldaar.

In de afgelopen drie maanden dat we contact hebben gehad, heb ik haar leren kennen als een doortastend en resultaatgerichte advocaat, die mijn belangen op een professionele wijze heeft behandeld en weten af te ronden. Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af en heeft mijns inziens er mede toe geleid dat de tegenpartij, overtuigd door onze verzamelde bewijzen, alsnog het smartengeld heeft betaald.

Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen.

H.J. van Dijk te Veenendaal

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site