Advocaat Wildenberg

mr. Marloes Kok

Advocaat

Meer over mij

Mijn doel is mijn cliënt als advocaat optimaal bij te staan. Hiervoor zet ik alles op alles en houd ik goed voor ogen wat nu eigenlijk het belang van cliënt is. Om dit belang te doorgronden vind ik het noodzakelijk mijn cliënt en het juridische probleem goed te leren kennen door hem of haar de juiste vragen te stellen. Aan deze menselijke kant van mijn vak hecht ik veel waarde. Het belang van cliënt streef ik na door te denken in oplossingen. Een gang naar de rechter is soms onvermijdelijk en ga ik zeker niet uit de weg.

Contact opnemen?

Bij vragen en/of extra informatie, ben ik u graag van dienst.

Email
Telefoon
LinkedIn

Expertises

Letselschade en Verzekering
Personen- en Familierecht
Erfrecht
Algemeen Civiel Recht
"In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met het rechtsgebied Letselschaderecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Lidmaatschappen en (bestuurs)functies

Lid VJPP(Vereniging Jong Professionals Personenschade)
Aspirant-lid LSA(Vereniging van gespecialiseerde letseladvocaten)
Lid Jonge Balie Gelderland

Ervaringen van cliënten

Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af

Nadat een jurist van de rechtsbijstandsverzekering er na diverse pogingen niet in geslaagd was bij de tegenpartij een financiële vergoeding (smartengeld) te verkrijgen, werd mijn casus in handen gegeven van Wildenberg Advocaten in Nijmegen, in de persoon van mevrouw mr. M.G.A. Kok, advocaat aldaar.

In de afgelopen drie maanden dat we contact hebben gehad, heb ik haar leren kennen als een doortastend en resultaatgerichte advocaat, die mijn belangen op een professionele wijze heeft behandeld en weten af te ronden. Haar overzichtelijke, directe en concrete stijl van communiceren op papier dwingt respect af en heeft mijns inziens er mede toe geleid dat de tegenpartij, overtuigd door onze verzamelde bewijzen, alsnog het smartengeld heeft betaald.

Ik kan dit advocatenkantoor van harte aanbevelen.

H.J. van Dijk te Veenendaal

Gerelateerd nieuws

Social Media

Volg ons


Duitsland

Scholten Oberem & Partner

Lees meer
Website

Nijmegenletselschade.nl

Naar de site